Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

winscp проблем с 3.0

Featured Replies

Публикувано

Имам iPhone 3g locked с 3.0 искам да си сложа ida i offlinemap но не мога да вляза в телефона през winscp. Network error software caused . Ifunbox никога не ми е тръгвал (когато телефона се канектне направо изключва програмата) Какво да правя :biggrin:

Публикувано

Изтегли новата версия на Ifunbox от техния сайт.Поддържа 3.0

Публикувано

Ето вижте това:

Аз ично съм го изпробвал и бачка много добре.

Тази програма използва winSCP за влизане в телефона и е на принципа на ifun box и total commander. Хубавото е, че използва usb-то и съответно трансферът е по-бърз.

Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0

1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original.

2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel

Публикувано

За мен проработи това:

копирай "Lockdown Folder" от C:Documents and SettingsAll UsersApplication DataApple и пейст тук C:Documents and SettingsusernameApplication DataApple Computer

Публикувано
  • Автор

i fun box ми свърши страхотна работа 10x :)

Публикувано
  • Автор

с ifunbox направих всичко което исках освен да дам права на едни папки."И двете папки са със 0755 права, Group: wheel, Owner: root." Някои може ли да ми каже къде се писше 0755 в ifile защото намирам само group и Owner

Публикувано
Ето вижте това:

Аз ично съм го изпробвал и бачка много добре.

Тази програма използва winSCP за влизане в телефона и е на принципа на ifun box и total commander. Хубавото е, че използва usb-то и съответно трансферът е по-бърз.

Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0

1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original.

2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel

При мен и така не става. Някакви други идеи?

Публикувано
с ifunbox направих всичко което исках освен да дам права на едни папки."И двете папки са със 0755 права, Group: wheel, Owner: root." Някои може ли да ми каже къде се писше 0755 в ifile защото намирам само group и Owner
Свали iCommander от сидиа(iCommander master repository).Аз НЕ ползвам winSCP,сменям правата с тази програмка- там всичко е с цифри(напр.0755).
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Описаният начин от mustihellboy при мен РАБОТИ!!!

Браво!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.