Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Откакто съм с 3.0 тъч скрийна спира да работи

Featured Replies

Публикувано

Тъч скрийна спира да работи понякога след някой респринг (смяна на тема от Уинтерборд ... ) Трябва да рестартирам за да се оправи. На какво може да се дължи ? И понякога като натискам я клавиатура я някоя апп, като натисна, не става от първия път, а все едно е маркирано само, трябва още един път да натисна за да изпълни функцията си.

Оффтопик : Пиша посред нощите не щото си нямам друга работа, ами имам да правя проект за университета, който трябва да предам утре и сега в почивката реших да си пусна питането :)

Публикувано

махни WinterBoard-а и пак погледни дали ти прави така! :) на мен след WinterBoard даже спря да се пуска... нека изчакаме някоя по-стабилна версия ! :)

Публикувано

Защо си прецаквате телефоните с този WinterBoard?

Публикувано
  • Автор

И аз подозирах, че е от него ама понеже никъде не видях хора с подобни проблеми и реших да питам, сега ще го разкарам и ще видим.

Публикувано
  • Автор

И друго да попитам, имам много налудничева идея. Възможно ли е да е от фолиото което имам. В смисъл не знам на статично електричество ли е тъч скрийна и от там фолиото да прави някакви шмекерджалъци. Огледално е, по-дебело е от прозрачните. Но както споменах - само налудничева идея в главата на един бъдещ архитект :biggrin:

Публикувано

С това трябваше да започнеш, че е огледално! Ти сам го каза, по-дебело е от прозрачните!

Публикувано

Архитекта му накачулил 2 реда топлоизолация, гипсокартон, вата и иска да му работи.

Публикувано

ThUnDeR, недей, ще ме убиеш от смях :jumpeveryone:

Публикувано
  • Автор

Еми сега, обичам си огледалното :redface: Ще го махна пък да видим. После пак ще пиша, мерси на всички :biggrin:

Публикувано

Колкото повече шитс качвате от Cydia, толкова повече проблеми трябва да очаквате.

Публикувано

Миналата година бях сложил огледално фолио за малко и нямах проблем с дисплея. А winterboard пък не ми създава проблеми изобщо.

Публикувано
  • Автор

Работата е там, че и аз нямах досега. Но помислих че може да е сдало багажа, там някакви слоеве нали си има фолиото и от там нещо. Сега съм с нормално, зареждам го, после като си поиграя малко ще кажа как е, върви ли или не

Публикувано
  • Автор

Значи с нормално фолио съм сега, това тъч насичане го имаше и там, разрових се из някакви чужди форуми и там имаше предложение да се изключи Push. Направих го, рестартирах телефона и за сега не забелязвам тъч проблема. Надявам се и да не го забележа ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.