Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Видео Урок: Как да качим музика, снимки и видео

Featured Replies

Публикувано

Тъй като iPhone започва да става все по-достъпен и по-достъпен, доста хора за първи път се сблъскват с тази машинка. Това ръководство показва, как потребителите да си качат музика, филми и снимки на устройството си :)

Видео Урок: Как да качим музика, снимки и видео

• Отговори 61
  • Прегледа 127.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Видеото трябва да се конверитра: -encoding 540 Kbit / сек (минимум) MPEG-4 видео (H.264) с приблизително 128 Kbit / AAC аудио запис или encoding 1.5 Mbit / сек (минимум) MPEG-4 видео (H.264)с минимум

• Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно.

• Аз имам малък проблем синхронизирам си филмите, но ги няма на айпод-а на телефона във Videos.

Добавени снимки

Публикувано

:biggrin:

Задобряваш :-). Само не разбрах защо не е добре да селектирам всички директории с музика едновременно, а трябва по едно по едно?

Публикувано
  • Автор

Не съм ли казал защо .. грррр... ама айде няма да го поправям. Защото като селектираш няколко директории, всичките ти ги качва в една плейлиста, а не в отделни.

Публикувано

Браво много труд е паднал дано го оценяват! Колко скрииншота на телефона има в това видео? Кефиме как правиш по няколко за да изглежда и анимирано :biggrin:

Публикувано
  • Автор

Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно.

Публикувано
Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно.

Все забравям за някои плюсове на джейлбрейка :biggrin:. VNC?

Публикувано
  • Автор

Да :biggrin:

Публикувано

Adamov :biggrin: :clap: супер полезно!

Имам обаче малък проблем :(

Незначителен но дразнещ!

Като си кача песните в iPod,не се показва лентата с буквите в ляво както при contacts :(

9240d587d95a4307f599ab1deb104942

Аз ли бъркам нещо или е така по принцип?

Надявам се разбра какво ме мъчи :confused:

Публикувано

Просто трябва да имаш повече песни в плейлистата.

Публикувано

Ми явно не е това проблема :(

Сложих още,подреждат се по азбучен ред но не се разделят по първа буква :biggrin:

Публикувано
  • Автор

Ми при мене има лентата, но аз имам 600 парчета.

Публикувано

pe6o666,

аз мисля, че е точно от това.

Пробвай да сложиш повече парчета с различни букви...би трябвало да ги раздели

П.П: Адамов, какво правиш с толкова много песни бе...ти като Jukebox :biggrin::(:(:lol:

Публикувано

Според мен лентата с буквите се появява в секции Songs и Artists, но не и в Playlists.

Публикувано
  • Автор

Абсолютно вярно. Това се дължи на начина, по който е структурирана Playlists секцията :)

Публикувано

Както виждате той и в Songs няма лента с буквите.

Аз обаче имам друг въпрос, не ви ли е по-лесно и удибно да качвате aудио/видео файлове ръчно (Manually manage music and videos)? На мен лично ми е много по-удобно, понеже мога да качвам песен откъдето си желая и мога да трия песните чрез iTunes от телефона, а не целите плейлисти и може да си пускаш песни през iTunes от телефона да слушаш.

Публикувано

И аз така си ги качвам, просто си драгвам това което искам и готово

Публикувано

Миро, х2. Винаги съм качвал ръчно. А импортването го правя така:

File->Add to Library

Кратко и лесно. А с плейлисти никога не се занимавам - Artists и Albums са единствените категории, които използвам.

Адаме, прекланям се пред труда ти. Ти си най-невероятният човек, когото познавам, въпреки че ти все твърдиш, че не е така.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

супер е ръководството.... но имам един въпрос... защо немога да качвам снимки от JPEG формат...?

Публикувано
:bravo:
Публикувано
  • Автор

Дарине не се смей!!! Аз също едвам се сдържам

inferno: Явно ти бъркаш някъде. Няма проблем да се качват .jpg снимки.

Публикувано

ами глеи са... нз колко треа да съм малоумен в една папка сам сложил снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат и се качват на телефона само тези дето са от айфона.... обясни как става таз работа че аз нещо несхващам...

Публикувано

Според мен проблема ти е ясен :) Просто от iTunes когато дойде момента да избираш папка за синхронизация "№3":

20090707-ccr8yfind4bfsear4qjb9dhmd6.png

1 - Pictures - Снимки

2 - Папка по-подразбиране(дълго за обяснение)

3 - Choose folder...- Посочи папка в която си сложил другите под-папки(създадената папка в която си сложил, снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а)

4 - Pictures - Вече избраната папка в която съм сложил други под-папки(снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а в твоя случай).

избери създадената папка в която си сложил снимки правени от телефона и снимки от фотоапарат-а, а не папката в която си сложил снимки правени от телефона, преди да ги copy/paste в новата папка. С една дума, избери новата папка за синхронизация.

П.С. Всеки бърка, но ако не е така, ти си единствения в google и apple с този проблем и ще те държим в течение ако излезе втори.

Публикувано

Aveliky благодаря за съдействието, ти ми реши проблема :)

Публикувано
  • Автор

Xxaxaxaxaxaxa. Е то Aveliky е баща на Бок Мупо. Тука всичко има връзка...

п.п. Аз на видеото съм показал същото, което ти е обяснил и Сашко.. ама нейсе..

Публикувано

Може ли да попитам как се казва програмта която показва екрана на iPhone на компютъра?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.