Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Видео Урок: Как да качим музика, снимки и видео

Featured Replies

Публикувано

Chicken of the VNC или Vine Viewer.

• Отговори 61
  • Прегледа 127.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Видеото трябва да се конверитра: -encoding 540 Kbit / сек (минимум) MPEG-4 видео (H.264) с приблизително 128 Kbit / AAC аудио запис или encoding 1.5 Mbit / сек (минимум) MPEG-4 видео (H.264)с минимум

• Няма скрийншоти. Всичко е реално време. За това накъсва и не е плавно.

• Аз имам малък проблем синхронизирам си филмите, но ги няма на айпод-а на телефона във Videos.

Добавени снимки

Публикувано

За windows има ли я тая екстра?

Публикувано

За DOS e.

• 1 месец по-късно...
Публикувано
:)

Задобряваш :-). Само не разбрах защо не е добре да селектирам всички директории с музика едновременно, а трябва по едно по едно?

Урока беше изключително полезен..Благодарности..В телефона остава 1 обща папка Photo Library която съдържа всички снимки - може ли да се премахне?

Публикувано
  • Автор

Не, не може, а и не ти пречи. Снимките не са копирани 2 пъти, спокойно.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

БРАВО !!! Евала приятел аз лично ти благодаря много !

Публикувано

Здравейте този видео урок ми беше много полезен, Единствено не разбрах как да конвертирам видео фаила в подходящата за Айфон резолюция.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Адамов, може ли да качиш клипа в vbox7.com или youtube.com, (ако на някой дгуг му е мерак може и той) или някой друг сайт за видео клипове и да дадеш линка после, защото нещо не ми го отваря копмютъра ;) .Благодаря предварително :lol: .

-- Съб Окт 24, 2009 7:27 pm --

Някой?

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

браво браво нямам думи прекрасно обяснение мерси много и успех :):)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз имам малък проблем синхронизирам си филмите, но ги няма на айпод-а на телефона във Videos.

• 8 месеца по-късно...
Публикувано

Адамов, искам да ти благодаря, за това което си направил. Нямаш представа колко е полезно за хората(като мен) започващи тепърва да се занимават с iPhone.

Да си жив и здрав ти пожелавам !!! Имам 2 въпроса:

1. Може ли да се качи програма, която да прави видео записи,(клипове)? С iPhone 3G 3.1 съм.

2. Може ли iPhone да се използва като кантар (теглилка)? Казаха ми, че може, но не съм срещал нищо подобно в нета.

П.С. Както вече писах, аз съм новак в тази материя и искам да ме извенят всички, на които въпросите ми може да се видят смешни!

Още веднъж ти БЛАГОДАРЯ !

Публикувано

1. Cycorder от Cydia

2. Купи си кантарче. :)

Публикувано

Ехаа , вече мога да си права клипчета. Мерси много !!! А кантарче :(( да си взимам ли ?

Днес си купих синхронизиращ кабел и нещо не му влиза купулунга добре. Все пак го вкарах. Някъде бях чел за оригинални и менте кабели. Моят определено е менте. Дано да ми върши работа ?

Публикувано

Дано...:)

Оправи си профилчето - гледам, вече имаш "честитка", да не се озовеш с още една?!

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Адамов, може ли да качиш клипа в vbox7.com или youtube.com, (ако на някой дгуг му е мерак може и той) или някой друг сайт за видео клипове и да дадеш линка после, защото нещо не ми го отваря копмютъра ;) .Благодаря предварително :lol: .

-- Съб Окт 24, 2009 7:27 pm --

Някой?

. . . и аз не мога да го отворя . . .

Публикувано

Линка е оправен.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

И аз в момента не знам как да си направя резолюцията подходяща за iPada и iPhona ми. По-горните адреси не ми излизат.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,имам проблем с качването на снимки в телефона. Когато сложа в поддерикторията нови снимки и дам на Apply или Sync нищо не се получава. Наскоро без да искам си изтрих снимките от телефона и като реших да ги сложа наново от папката,в която си седят не се получи нищо. Пробвах доста пъти,но няма резултат. В телефона ми излиза единствено папката със направените от него снимки.

Моля ви,кажете ми как да си кача снимките наново,защото е много досадно така.

Благодаря предварително!

Публикувано

Благодаря! За абсолютен новак като мен беше много полезно!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Имам един проблем, първия път като си качих музика нямаше проблеми, направих всичко както е по клипчето. Но...сега като искам да синхронизирам каквото и да е - музика, снимките ала бала иска първо да изтрие приложенията и след това да синхронизира! Някъде четох за това да се трансферират приложениета, но не разбрах като ги трансферирам после какво?

Ползвам Тунио само на един комп, правя си ауторизацията и пак не ще, иска да трие програмите?

Публикувано

Пробвай първо да синхронизираш преди да качиш музиката.

Публикувано

Дори в началния екран на програмата, където са настройките, като сложа тикче на "Manually manage music and video" (понеже не е маркирано, а на клипчето гледам, че е) излиза съобщение, в което пише че иска да премахне приложенията и след това да продължи.

Като му дам Cancel, че не искам да ги маха, ме връща в изходна позиция <_<

Публикувано

Първо направи това:

20110928-t73abq8b9gqur9k8wbjmaracx5.jpg

После синхронизирай музиката.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

А може ли да се качват по обикновения начин, както на другите телефони ?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.