Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Коя е най-добрата за България Turn By Turn навигация?

Featured Replies

Публикувано

Да , но и всичката тази информация зависи от останалите, всички , потребители да докладват навреме и коректно :)  колкото повече юзъри толкова по добре . 

• Отговори 155
  • Прегледа 68.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

Публикувано

Имам Навигон и Иго Примо. Последната вече я няма в стора и няма и ъпдейти, така че пих вода за 70-80€. За цяла Европа ползвам Гугал мапс, също дава задръствания, даже ме е изкарвала от избрания маршрут, заради задръствания. Последно от Англия към Белгия, ползвах вградения Мапс. Останах доволен, някой ползвали я, защо никой не я коментира, какво не е наред?
Гугал мапс ми се расърди и спря да говори, не че искам, но ....
Ще продължа да тествам вградената, заради семплия и изчистен вид.
Ще е полезно да чуем разни впечатления за нея, ако разбира се някой я ползва.

Публикувано

Apple maps не е чувал за магистрала Струма (съществуващите отсечки), нито за тази от Серес към Солун (която е на няколко години вече)...

За западна Европа може и да става, но тук категорично не. Да не говорим, че няма и lane assist, а това в София и изобщо по-голям град с многолентови булеварди е задължително.

Публикувано

Аз имам едно питане за Here. Свалил съм картите на всички страни през които евентуално ще мина на път за Германия, но като мина в офлайн режим не иска да ми създаде маршрут. Когато е в онлайн няма проблем.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Apple maps не е чувал за магистрала Струма (съществуващите отсечки), нито за тази от Серес към Солун (която е на няколко години вече)...
За западна Европа може и да става, но тук категорично не. Да не говорим, че няма и lane assist, а това в София и изобщо по-голям град с многолентови булеварди е задължително.

Ако имаш предвид да показва в коя лента да се престоиш, има го. Поне по магистралата показва.
Публикувано
преди 8 часа, baronbg написа:

Ако имаш предвид да показва в коя лента да се престоиш, има го. Поне по магистралата показва.

За магистралите не е толкова проблем, колкото на натоварен булевард в голям град, където всяка лента е за различна посока след кръстовището...Там ако не знаеш и не си се престроил предварително става неприятно...но от друга страна, пълно е с олигофрени умишлено пререждащи се по този начин...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.