Публикувано Юни 26, 200916 гд Здравейте, имам iPhone 3G от два дни съм с FW3.0, джейлбреакнат с RedSnow и отллючен с ultrasnow. Преди малко си инсталират AppSync 3.0, по време на инсталацията изкара няколко съобщения за грешка, след като го рестартирах не може да се пусне. Постоианно се саморестартира, показва ябълката и след няколко минути пак се рестартира. Ще се радвам на идеи преди да започна с цялата процедура отново.
Публикувано Юни 26, 200916 гд Не се сещам за спасение,и аз имах проблем,само че с 2Г. Ако се наложи да ресторнеш - аз сложих пач от сорса hackers dot nl, и нямам проблеми.
Публикувано Юни 26, 200916 гд Автор И аз не успях да измисля нищо. (( В момента Ресторвам отново. след около 30 мин. съм като нов ))
Публикувано Юни 26, 200916 гд Понеже доста хора се оплакват от същия проблем, ето какво трябва да направите, за да избегнете рестора: теглите iFunbox, свързвате телефона към компютъра и влизате в /usr/libexec, триете файла installd, преименувате installd.backup на installd и рестартирате телефона.
Публикувано Юни 26, 200916 гд Автор Мерси много за инфото, ще гледам да го запомня за следващият път. Имам iFunBox и найстина имах достъп до файловата система, само дето незнаех къде и какво да направя Мерси още веднъж все пак. Сигурен съм, че това ще спести доста ресторвания.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате