Публикувано Август 22, 200916 гд Цъкате на картинката да свалите избрания фонт. Файловете от папката поставяте в /System/Library/Fonts/Cache.
Публикувано Август 23, 200916 гд Виж при мен какво се получи IMG_0210.PNG[/attachment:1t2yplj9] Къде бъркам?
Публикувано Август 23, 200916 гд Автор Никъде не бъркаш, просто така се получава с шрифтовете които нямат кирилица. Не случайно съм казал, че системния шрифт и шрифта за Notes.app които ще конвертирате за iPhone ОС трябва да поддържат кирилица.
Публикувано Септември 20, 200916 гд Може ли шрифта на часовника на LockScreen-а да показва и секундите ? Ако може как се прави Благодаря
Публикувано Октомври 2, 200916 гд NeoSans for 3.0 Цъкате на картинката за сваляне. Редактирано Април 15, 201016 гд от Grievous
Публикувано Октомври 22, 200916 гд Мога ли да помоля за шрифта NeutralFace но да има включена кирилизация .
Публикувано Октомври 22, 200916 гд Автор Този шрифт няма кирилица, ако се заемеш да нарисуваш азбуката ни в NeutraFace стил ще ти го конвертирам.
Публикувано Октомври 23, 200916 гд Може ли "огледало" , мерси Редактирано Април 15, 201016 гд от Grievous
Публикувано Октомври 23, 200916 гд И ако например го сложа българските букви с какъв шрифт ще ми излезат ?
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Мога ли да помоля за пълния списък със всички шрифтове за iPhone които поддържат кирилица .
Публикувано Октомври 24, 200916 гд Автор Ако намериш пълен списък на всички шрифтове за компютър, които поддържат кирилица ще го имаш списъка и за iPhone. Тези шрифтове които сме конвертирали досега поддържат кирилица, ако не си си харесал никой от тях, то се разрови, харесай си шрифт и ако поддържа кирилица и не можеш да си го конвертираш, кажи и ние ще го направим. Ако не знаеш дали поддържа кирилица, то кажи му името и ние ще ти кажем дали поддържа и дали ще стане за iPhone.
Публикувано Ноември 7, 200916 гд buffy the vampire slayer Редактирано Април 15, 201016 гд от Grievous
Публикувано Ноември 8, 200916 гд Ще може ли някой да качи последния шрифт (buffy the vampire slayer) другаде , защото ми излиза " User downloading session limit is reached. Please try again in few minutes." Благодаря предварително! :mrgreen: ПС: Ще ми излзиат ли буквите на кирилица?
Публикувано Ноември 8, 200916 гд ПС: Ще ми излзиат ли буквите на кирилица? Ако питаш дали кирилицата ти ще е с този шрифт, отговорът е не.
Публикувано Ноември 16, 200916 гд Хора, защо който и шрифт да сложа, всички надписи се позиционират с няколко пиксела по-нагоре от позицията на които би трябвало да са. Това се отанся както за системнияш шрифт, така и за шрифтовете за калкулатор и цифрова клавиатура. Това се получава и независимо дали слагам шрифтовете ръчно, замествайки Helvetica или чрез FontSwap :question:
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате