Публикувано Май 20, 201114 гд Някой с нещо да ви е длъжен? Някой да е дарил на автора? Когато - тогава!
Публикувано Май 21, 201114 гд http://bgiphone.com/index.php?app=ccs&module=pages§ion=pages&folder=&id=8 Всички лилави почти са... Не бързай. Нека Влади да обяви, че работи или, че ще работи п.п. http://bgiphone.com/index.php?app=ccs&module=pages§ion=pages&folder=&id=5
Публикувано Май 28, 201114 гд Да попитам аз имам Айфон 3г 4.2.1 и си инсталирах айфонетик как да активирам горе в левия ъгъл вместо да ми пише м-тел да е логото на м-тел????? Благодаря предварително
Публикувано Май 28, 201114 гд Като ползваш търсачката - и потърсиш тема ...напр. "Смяна логото на ......." ПП. Ето ти я
Публикувано Юни 12, 201114 гд iPhonetic 4 за iOS 4.3.3 ще има ли скоро!? Има един начин да излъжеш телефона: Навигирате до System>Libаry>CoreServices>SystemVersion.plist и променяте реда <string>4.3.3</string> на <string>4.3.2</string> рестартрате телефона и я инсталирате.След това си връщате реда на <string>4.3.3</string> и пак рестарт . Надявам се да не съм нарушил нечий права с този ми пост.
Публикувано Юни 12, 201114 гд Дано създателят на iPhonetic 4 няма нищо против! За сега тествано на iPod Touch 3G 64GB iOS 4.3.3 и работи без проблеми! Благодарности!!
Публикувано Юни 13, 201114 гд След многото тестове установих малки недостатъци при опит да се подлъжи системата! Почти всичко е ОК ! Явно 4.3.3 има малки промени! Без превод в Settings App са: Общи > Location Services Клавиатура (непоказва нищо, само екран мръсно бяло) Достъпност > Голям текст > LARGE_FONT_TEXT_POD Музика > HOME_SHARING HOME_SHARING_APPLE_ID HOME_SHARING_PASSWORD Бележки > Шрифт FONT_NOTEWORTHY iTunes Акаунт > ACAUNT_FORMAT При включване на Voice Over Springboard-a се крашва!!!!! Всичко това е тествано на iPod Touch 3G 64GB MC iOS 4.3.3!! Може някой да тества на iPhone 3GS или 4 Надявам се да съм бил полезен!!
Публикувано Юни 28, 201114 гд Може някой да тества на iPhone 3GS или 4 Привет, Пробвах на 3Gs и от гореописаните проблеми се появиха само следните: Музика > HOME_SHARING HOME_SHARING_APPLE_ID HOME_SHARING_PASSWORD Бележки > Шрифт FONT_NOTEWORTHY iTunes Акаунт > ACAUNT_FORMAT Ако забележа още нещо ще пиша. Редактирано Юни 28, 201114 гд от imanev
Публикувано Ноември 11, 201114 гд При мен репото bgiphone.com/cydia/ нещо не работи, когато добавям сорса ми дава грешка и след това не намирам iphonetic
Публикувано Ноември 11, 201114 гд С iphone 4 ios 4.3 инсталирах iphonetic 4.2.1 и ми изчезна location services.Има ли някакъв вариант да се включва и изключва?
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Vlad беше обявил, че след iOS 4, няма да се мъчи повече ..., но дано ни изненада
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Дано,ако има нужда от помощ бих му помогнал,стига да каже с какво.
Публикувано Февруари 12, 201214 гд @gorgior Ясно ми е това,просто си оставам с едната надежда,да се захване отново с проекта. П.П. Спирам със спама,да не ме биете после
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Смисъла е да имаме БГ меню в нашите i-устройства. Освен на Vlad, не знам на кой др може да се надяваме за това!
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Подкарал съм го, но има два фактора - мързел и липса на време. Евентуално ще стане, ама Господ знае кога
Публикувано Февруари 12, 201214 гд Ем,Alxx® бутилка пернишки бейлис ще ти пратя,когато свършиш. Сега сериозно - ако има начин да ти помогна по някакъв начин-казвай. Редактирано Февруари 12, 201214 гд от BulgarianSS
Публикувано Март 23, 201214 гд Малко офтопик: някой беше описал начин по който може да се промени форматирането на номерата (примерно на +359 ХХХ ХХХХХХ), но не мога да открия темата EDIT: Благодаря arm11 :beer: Редактирано Март 23, 201214 гд от Porter
Публикувано Септември 22, 201213 гд След многото тестове установих малки недостатъци при опит да се подлъжи системата! Почти всичко е ОК ! Явно 4.3.3 има малки промени! Без превод в Settings App са: Общи > Location Services Клавиатура (непоказва нищо, само екран мръсно бяло) Достъпност > Голям текст > LARGE_FONT_TEXT_POD Музика > HOME_SHARING HOME_SHARING_APPLE_ID HOME_SHARING_PASSWORD Бележки > Шрифт FONT_NOTEWORTHY iTunes Акаунт > ACAUNT_FORMAT При включване на Voice Over Springboard-a се крашва!!!!! Всичко това е тествано на iPod Touch 3G 64GB MC iOS 4.3.3!! Може някой да тества на iPhone 3GS или 4 Надявам се да съм бил полезен!! здравейте, освен въпросните непреведени менюта, устройството показва ли някакви други недостатъци (смятам да го сложа на iphone 4) или всичко си е ОК? един приятел постоянно ме пита дали няма българско меню за неговия(4.3.3 версия) и аз все му казвам, че няма ... та ако стане, ще е много благодарен. поздрави Редактирано Септември 22, 201213 гд от monpop
Публикувано Септември 22, 201213 гд Само това е. С малко мерак и четене, можеш да си довършиш превода.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.