Публикувано Ноември 12, 201015 гд Ако на някой се е случвало нека пише. Екрана се смали сега е една четвърт от дисплея . Пробвах да докосна дисплея с 3 пръста ,но не помага. С Iphone 4 съм версия 4.0.1
Публикувано Ноември 13, 201015 гд Пробвай тук: General > Accessibility > Zoom и махни zoom-a. Това с трите пръста - трябва два пъти да се натисне.
Публикувано Ноември 13, 201015 гд Аз го имам същия проблем на 4.1 ,оправям го през SBSseting натискам Safe Mode и всичко се оправя,успех.
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Автор Когато се отвори екрана примерно за настройки ако цъкнеш на настройки то ти разпознава, че е натиснато нещо друго. Което означава ,че няма как да вляза в която и да е опция . Мисълта ми бе ако някой зная как с по друг начин може да се оправи ако ли не колкото и да не ми се иска ще се наложи рестор. А за снимка направил са screenshot не не знам как да го нача тук. Редактирано Ноември 14, 201015 гд от maranelo
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Автор Махнете куците теми, които изобщо не са за вашите телефони. Може и да си прав за темите - но в Library липсва Theme
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Ех, колко е трудно...слайдни към spotlight и напиши settings бре. Отвори го и виж в настройките за какво иде реч.
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Автор Само home screen е голям ОК няма значение ще му направя рестор . Имам някакви съмнения ,че е от тема Carbon или нещо такова Благодаря все пак.
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Автор Не е реално не мога и да ресторна от 4.0.1 към същата дава Unknown error 1638 като се има впредвид ,че го ресторвам с оригиналния фирм. Няма такъв филм.
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Имаш ли запазени SSH сигнатури? Редактирано Ноември 14, 201015 гд от SpiceBoy
Публикувано Ноември 14, 201015 гд Хехе, нали нямаше теми? Изкарай уреда от рикавъри с рекбуут и изтрий темите/ рестарт. Ако искаш читав телефон- махай и тъпата зимна дъска...
Публикувано Ноември 15, 201015 гд И при мен се получи скоро. Слагах някакви рингтонове от Сидия и след респринг се получи много кофти През сейф мод влезнах в Сидия и затрих всичко, качено преди това. Рестарт и се оправи.
Публикувано Ноември 15, 201015 гд Автор Точно това се получава и при мен - как да вляза през safe mode
Публикувано Ноември 15, 201015 гд Спри с цитатите! Горе в дясно има едно животно, ТЪРСАЧКА му казваме! За последно: http://bgiphone.com/topic/5962-eae-aea-aeaacaai-a-safe-mode/page__p__66690__hl__%2Bsafe+%2Bmode__fromsearch__1#entry66690
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате