Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с качването на снимки през iTunes

Featured Replies

Публикувано

Извинявам се ако има някъде писано по този въпрос,но нищо не намерих в търсачката.Проблема ми е ,че не ми синхронизира снимките от компа на телефона.Правил съм го много пъти,но днес нещо не се получава.Телефона ми е iPhone 4 ФО 4.1!Ще съм ви благодарен за съвет.

• 9 месеца по-късно...
Публикувано

Аз имам същия проблем :blink: някой помогна ли ти?

Публикувано

Имах такъв проблем с 4-ка - не искаше по никакъв начин да синква снимки, иначе снима с камерата и запаметява. Пробвах какво ли не, накрая го ресторнах.

Публикувано

НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДНОТО МНЕНИЕ!!!

ресторнах го и пак не става :blush:

Изтрих Itunes и го инсталирах отново и отново (5пъти поне) .... пробвах с различни кабели ... раличните портове на PC-то

най-гадното е че първия път когато ги прехвърлих от 3-та в 4-та стана, а след седмица когато пожелах да прехвърля новите 100 снимки от "Camera Roll" в албума .... всичките 3600 снимки останаха на компа, а в Iphon-a 0 :yikes:

Публикувано

Ако правилно разбирам, искаш да прехвърлиш снимки от РС в Camera Roll. Не съм пробвал, но мисля не става. Трябва през iTunes да add-неш папка в която са ти снимки и да синхронизираш.

Публикувано

да точно така ... и го правя през Itunes ...

importing photos всички снимки и след това дава optimizing .... накрая изписва грешка!

"iTunes has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Публикувано

Ааа, значи плюе все пак някаква грешка?! Сливи ли има в устата до сега? Откачаш телефона от компа, махаш тюнса с програма, която заличава и следите в реджистрито, махаш и куийктайм по същия начин. Правиш рестарт, качваш изтегления НАНОВО тюнс, пак рестарт и чак тогава закачваш телефона. Ако пак плюе грешка - имаш конфликт в компютъра и вероятно ще се наложи да го търсиш сам.

П.П. Лично аз, за заличаване ползвам RevoUninstaller Pro - виж в замунда, например.

Публикувано

благодаря ще пробвам :) дано да стане!

П.С. аз написах в предходния си пост, че съм преинсталирала няколко пъти Itunes и пак греда, но яво е имало нужда от повече обяснения B)

Публикувано

НЕ става!!! :pain:

Публикувано

спри си скайпа и торента . стартирай tunes-а и тогава вържи телефона .

Публикувано

За последен път: Аре без цитати на последно мнение, а?

тц .... пак не става!

Публикувано

С iFunbox?

Публикувано

Приятна десетдневна почивка.

!?

да пробвам с тази програма да ги кача ли?

Публикувано

Да, поне докато се реши проблема ти с туньо...

Публикувано

Ще пробвам ... Благодаря!

Според мен проблема е от версията на Itunes, защото първоначално ги качих и след няколко дни като направих ъпдейт на Тунса се прецакаха нещата и дава тази грешка :wacko:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.