Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Тази обява е истинска или измама?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

дали някой може да даде обективно мнение по въпроса? Попаднах на една обява в интернет докато си ровех. Мой съсед беше се интересувал преди време да си купи 3ГС, но всички знаем какви са цените от операртора с тези от САЩ например. Той попадна на една фирма някъде из дебрите на Англия, от където му прадаваха нов телефон, отключен на цената на такъв затворен към мрежата на АТ&T, ако си го купиш от Щатите например.

Обадих се на този номер и много скептично започнах да ги разпитвам как така го продават на тази цена и т.н., при което те ми отвърнаха, че има юбилей на фирмата и ограничени бройки, които са пуснали на тези цена и това "One Time Offer", та ако ща.

Ок не дощях, че са ми съмнителни. Днес обаче намерих това...цък Много ме изкушава! Направо е сега извадих 300-350 $ и смело с поръчката... чак толкова много ме изкушава!

Дайте едно мнение по въпроса. Аз самия съм на (хъм) не 80, ами 90 % сигuрен, че или ще е реплика, или ще получа кутия с тухла вместо телефона, ако изобщо получа нещо, защото те обикновенно искат първо парите и после пращали... :))) Да бе, да... нали се сещате ;-)

И все пак? Как да ги проверя дали са лоялни? Може и да излезне истинско... Знае ли човек!? :-)

П.С. И ето как приятелката ми се сдоби с 4-ка за рождения ден... :) (примерно... стига да не са измамници)

П.П.С. Любовта е сляпа! (wasntme) ;-)

Редактирано от ScorpioN

Публикувано

И сам можеш да си отгвориш-за тази цена и антенка и телевизорче ще имаш даже;)

Публикувано

Определено не си давай парите на тези!

Публикувано

Същите пускат и обяви в дата.бг по 30 пъти на ден. Моят съвет е изобщо да не се занимаваш. В най-добрият случай ще ти пратят реплика (ако изобщо ти пратят нещо)...

Публикувано

Хихих :) това не просто мирише, то направо си вони ...

Виж в кой раздел е обявата: "Екзотични животни" naughty3.gif

А и забелязвам и друго в разделите ... "Ловеч" ... продавача като нищо може да се окаже и съвестния купувач на Grievous от тук

Публикувано

Само от т.4 трябва да ти става ясно, че е ментак. :tooth:

4. All phones have English language as default
Публикувано
Apple Iphone 4G HD 32GB

content:

======================

1 Apple iPhone 4 Phone

1. Complete

accessories(Well packed and sealed in original company box)

2. Unlocked / simfree.

3. Brand new (original manufacturer) box - no copies

4. All phones have English language as default

5. All material (software, manual) - car chargers - home

chargers - usb data cables -holsters/belt clips - wireless

headsets(bluetooth)

-leather and non-leather carrying cases - batteries.user Guide.

Сам помисли, кой айфон има тези неща в стандартният пакет?!

П.П. Не ти ли направи впечатление името на апарата? 4G HD???

Публикувано

Да и аз бях попаднал на една обява "ПРОДАВАМ ЧИСТО НОВ ОТКЛЮЧЕН APPLE IPHONE 3GS С ПОДАРЪЦИ!НАЙ-НОВИЯТ МОДЕЛ С НАЙ-НОВ СОФТУЕР!2 СИМ КАРТИ,ПОДАРЪК 2 БАТЕРИИ!"

1.iPhone с две SIM?!

2. 2 Батерии?

Затова проверявайте внимателно.

Ако въпросният iPhone има поддръжка на java,2сим и темподобни не е iphone а...SciPhone

Публикувано

Поредното менте произведено от CECT Китай, Шензен.

Публикувано
  • Автор

хаха да това го видях. Знам за пакета в крайна сметка смених 4 телефона. Едва ли не знам ръбовете на кутията на изуст. И все пак предположих, че може да са взели и сложили някакви бонуси или от сорта. Та обадих се на "пичовете" и най-големия майтап беше като започнахме разговора.

Някой да е чувал на живо мазен арабин да се опитва да говори "инглиш" със сносен кой знае какъв акцент от тамошните им езици.

Та стана ми ясно ... ама нали знаете надеждата е до последно. Аман от шанаджий в нета. Значи ще си тормозя приятелите в САЩ за пореден път.

п.с. ОЛЕ МАЛЕ ! Коле този яко те е прецакал! Ужас! Намери ли си телефона в крайна сметка? Ба' как не съм я видял тези тема! Един келеш, от тоя сорт калеши,като този, искаше да ми гепи телефона по подобен начин на морето... Хванах го на място и яко бой, с целия персонал от заведението.

Ама тук нещо.. мхм гнило има... Ако пича следи форума, което е явно, му е пределно ясно какво да го прави.

Редактирано от ScorpioN

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.