Публикувано Ноември 17, 201015 гд Тъй като са доста подробни , има ли начин да да бъдат използвани в някоя от навигациите? Знам че за Garmin и знам че не се дишат много с iPhone, но някой дали знае ако предстои или вече има вариант за ползването им на нашите играчки?
Публикувано Ноември 18, 201015 гд Колега, не знам какво точно знаеш за картите на Гармин, но ти казвам, че докато не излезе официална версия не трябва дори да ти минава мисълта. На мен ми е лесно да ги манипулирам, но чак толкова, скоро се очаква версия за iPhone, тоест ще можем да ползваме хубавите карти, но това ще е на определена цена - гадния им софтуер.
Публикувано Ноември 19, 201015 гд Порови в сидиа, имаше някакво приложение за ползване на кракнати предварително и качени ръчно ГаДмински карти. Garmin maps app или нещо подобно.
Публикувано Ноември 19, 201015 гд alxx, дори и да има, имам съмнение че ще работи. Все пак е лично мнение. Аз бих почакал малко.
Публикувано Декември 8, 201312 гд Отдавна съм го направил , само че картата трябва да е отключена предварително.Инсталирах си Гармина през китаеца
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.