Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Отключване по IMEI за някои модели

Featured Replies

Публикувано

При мен 21.10.2011г. като дата... ще се види тогава какво ще кажат немците..

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 56
  • Прегледа 39.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Това е добра новина! AT&T - unlock?! П.П. Оценете поста на @roll2puff положително! Той е с iPod и не би трябвало да му дреме, но е помислил за нас!

• Всички сме заедно в кюпа по една или друга причина.Трябва да се подпираме. Показаха ми го и просто споделих.

• Това да не е някаква "игра" да намерят къде са всички крадени техни айфони или статистика колко от тях са заминали за чужбина? Заслужава ли си да пробвам с 3gs, който е с 05.16.02 baseband?

Публикувано

Здравейте,

Пробвах го на 22.06.2011 г. какво ще ми каже сайта - каза ми на 27.06.2011 г. ще може да се отключи моя 3GS заключен към провайдер в Ирландия.

На 27.06.2011 попълних надлежно нещата в сайта и ми даде зелена светлинка през Тюнса.

Изчаках до днес и опитах рестор с оригиналния 4.3.3. Ресторна се без грижа, но не стана активацията на М-телски СИМ.

Явно не съм от щастливците.

Публикувано

Здравейте,

Да споделя и аз имам 3GS на 11.06.11 ми изтече договорът с AT&T само дето от тогава се опитвам да го отключа и не става. Наскоро разбрах, че Apple е преустановила отключванията :( ако някой успее да си го отключи нека пише.

Мерси!

Публикувано

Zlatt: здрасти, не искам да те разочаровам ама няма да стане, защото телефона не ти е заключен към T-Mobile.

Публикувано

Здравейте,ако може някой да помогне.Така и не можах да разбера как става регистрацията в T-mobile( а и съм много зле с немския).С 3G 16Gb черен съм ,заключен към тях но нямам тяхна сим карта.Като вкарам imei от падащото меню ми дава да избера само 16GB бял или два 8GB черни 2.0 и 3.0,като за белият и черният 2.0 ми изписва че могат да бъдат отключени.Въобще възможно ли е да има три телефона с еднакви имея ,и при регистрацията какъв техен тел. номер се вкарва?Надявам се някой да помогне.Няма ли някой по запознат ,да обясни какво точно се прави с тоя сайт? :)

Редактирано от miroslavm

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Това да не е някаква "игра" да намерят къде са всички крадени техни айфони :D или статистика колко от тях са заминали за чужбина?

Заслужава ли си да пробвам с 3gs, който е с 05.16.02 baseband?

Публикувано

Никой от вас ли не разбра, че това работи само на T-mobile.de телефони???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.