Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Промяна на облика на iOS чрез WinterBoard.

Featured Replies

Публикувано

Ok Благодаря .

А сега как да променя изгледа на папките или по точно къде трябва да поставя иконите за да стане това

Редактирано от nikiyd

• Отговори 447
  • Прегледа 118.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Това е така, защото все по-малко потребители, опират до услугите на Winterboard. След ъпдейта на визуалния туийк за 64bit устройства, се появиха и най-качествените 10 теми за iOS7. Zanilla 2 So

• Тъй като си крия бекграунд-а зад Slide to unlock, до 4.2 ставаше чрез Bundles/com.apple.TelephonyUI/bottombarbkgndlock.png, но след като видях, че в 4.3.1 вече е различно, потърсих и реших да споделя.

Публикувано
  • Автор

nikiyd какви са тия папки бе? Я дай картинки, че съм прост и не мога да схвана за какво говориш.

Публикувано

Оправих се

Благодаря

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте имам следния проблем, искам да си сложа моя снимка на dock-a но не се получава. Правя всичко както е описано, папка Dock.theme вътре Dock.png и я пускам през Winterboard до Dock-a си седи същия.

А след това забелязах, че и темите който включвам не го променят!

Редактирано от cantonov

Публикувано

Мога ли да помоля някой да качи папката TelephonyUI за iPhone4 FW4.3? Забравих да и направя :censored2: бекъп.

Публикувано

Как мога да направя статусбара и дока да ги няма?

Публикувано

С прозрачни такива! В WinterBoard си има Transparent Dock.

Публикувано

В winterboarda неработи порзрачния док пробвал сам го, а за статусбара къде да го сложа? Имам си направени теми но работеха до 3.ХХ fw.

Публикувано

Не се получава нищо. Странна работа.

Публикувано

До като бях с фърм 4.0.2 надписа ''Slide to Unlock'' го махах чрез iFunBox и път:

System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj стигаш до този файл - SpringBoard.strings.Едит и изтриваш надписа Slide to Unlock, като оставяш празно между кавичките.

Сега съм с фърм 4.2.1 и също така качих iPhonetic ,надписа е на български и няма триене

Едит:Пробвах с тема от сидията-не стана..Идеи?

Публикувано

Тъй като си крия бекграунд-а зад Slide to unlock, до 4.2 ставаше чрез Bundles/com.apple.TelephonyUI/bottombarbkgndlock.png, но след като видях, че в 4.3.1 вече е различно, потърсих и реших да споделя.

Нужните файлове са в същата папка - Bundles/com.apple.TelephonyUI/, но се казват BarBottomLock.png, BarBottomLock@2x.png, BarBottomLock_T.png, WellLock.png, WellLock@2x.png, WellLock_T.png. Съответно @2х файловете са за iPhone 4. За по-лесно има тема в Cydia - Transparent Slider Bar for iOS 4.3.

Публикувано

Файловете с 2х.png са за четворка, тези с _T.png за айпад. Променяйте нужното за вашия уред, другото може да се изтрие.

Публикувано

На 4.3.1 как да направя прозрачен статусбара? В горните постове описанието не работи на 100% и в програмите ми е прозрачен статусбара примерно в галерията.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

До като бях с фърм 4.0.2 надписа ''Slide to Unlock'' го махах чрез iFunBox и път:Сега съм с фърм 4.2.1 и също така качих iPhonetic ,надписа е на български и няма триене

Едит:Пробвах с тема от сидията-не стана..Идеи?

Пробва ли с iFile?

http://bgiphone.com/topic/4271-промяна-на-облика-на-ios-без-winterboard/

Редактирано от gogi6

Публикувано

На 4.3.1 как да направя прозрачен статусбара? В горните постове описанието не работи на 100% и в програмите ми е прозрачен статусбара примерно в галерията.

Без Winterboard е невъзможно от 4.0 на горе.

Публикувано

Здравейте,

Искам статус лентата,която в момента е черна да се слива с картинката която съм задал или прозрачна.Статус лентата при lockscreen е прозрачна,но така както съм показал си седи черна.Пробвах всичко което прочетох и не стана.Ето така е в момента: http://imageshack.us/photo/my-images/861/img0039c.png/ С 4.2.1 съм.

Публикувано

Прочети пак горния пост...

Публикувано

Хм..

Прочетох,че без winterboard няма да стане,това е ясно...Аз сам си казах,че пробвах всичко което е написано и не стана!От cydia съм свалил Transparent StatusBar, и не се получава,прозрачен ми е статуса при заключен айпод.Слагах и прозрачни файлове в разните папки и пак не се получава.А за смяна на wallpapera зад иконите ползвам BossPaper,слагах и картинка в Тhemes чрез winterboard опцията User Wallpaper,разтягах,какво ли не правих-не става...Ако не искате да помогнете ще ви разбера,всеки с проблемите си...

Редактирано от ozone

Публикувано

Не се занимавам с уинтерборд изобщо, защото е дърво. Имам спомен че за прозрачен статус, в папката Themes/com.springboard... трябва да сложиш прозрачна картинка и да приложиш темата. Задръж топката малко да се появи един колега, спец точно по тази част и ще те "светне" ;)

Публикувано

Добре,тук съм си,не бързам. :)

Публикувано

Имам проблем. Нито на пада нито на тела не работи функцията, която премахва имената на апликациите и остава само иконите на екрана. Всичко друго изключвам в "зимната дъска" :tooth: , но уви няма резултат. При някой въобще работят ли?

Публикувано

Отвори Темата си/Info.plist или темата /No Undocked/Docked Icon Labels/Info.plist и редактирай/добави това:

<key>UndockedIconLabelStyle</key>

<string>opacity: .0;</string>

Оригинално трябва да е:

<key>UndockedIconLabelStyle</key>

<string>/*font-family: monospace;*/ font-size: 13px; color: transparent</string>

<key>DockedIconLabelStyle</key>

<string>color: white; opacity: 0</string>    <key>TimeStyle</key>

Може нещата да не са вече така. Не съм се занимавал отдавна!

Публикувано

@The Shaman - мерси много, работи като пушка! :goodpost:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам следният проблем - след като сложа Winterboard иконите застават някакси близо една до друга, редът с иконите на телефона и браузъра отиват по-нагоре. Като махна Winterboard се оправят. Цялата играчка е заради Matte Nano темата, която ми харесва и искам да сложа.

прилагам снимка на екрана със свитите икони. Някой има или идея от какво се получава и как да го елиминирам без да махам Winterboard?

Редактирано от ivodanov

Публикувано

Дай снимката да видим?

П.П. Ако изгаряш от мерак, а не се получи накрая, разархивирай деб файла с темата и си ги подмени ръчно във файловата с-ма. Така няма да имаш нужда нито от уинтерборд, нито от мобайл субстрат - и двете бавят машинката доста.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.