Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Промяна на облика на iOS чрез WinterBoard.

Featured Replies

Публикувано

то и аз така търса ама за това файлче

/Bundles/com.apple.TelephonyUI

bottombarbkgnd.png [79x96]

дето го подминах нема и 100 пъти изобщо не се сетих че за него става въпрос ;)

иначе по голямата част си ги откривам като зяпам по тях ама некои имена на фаилове направо нищо не ми говорят да не говорим че има такива изображения и зтемите дето никога не съм ги виждал по телефона си :biggrin:

• Отговори 447
  • Прегледа 118.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Това е така, защото все по-малко потребители, опират до услугите на Winterboard. След ъпдейта на визуалния туийк за 64bit устройства, се появиха и най-качествените 10 теми за iOS7. Zanilla 2 So

• Тъй като си крия бекграунд-а зад Slide to unlock, до 4.2 ставаше чрез Bundles/com.apple.TelephonyUI/bottombarbkgndlock.png, но след като видях, че в 4.3.1 вече е различно, потърсих и реших да споделя.

Публикувано

извинявам се ако не питам в правилната тема, но някой знае ли къде във файловата система се пази background картинката (или цвета, ако не е картинка) зад иконките, тоест wallpaper-а, понеже искам директно да си я сменя, а не през winterboard, ако е възможно?

Публикувано
  • Автор

Точно това е невъзможно да го смениш без WinterBoard, тъй като е част от FW, а не изображение.

Публикувано

След 30-тина минути цъкане по папките и аз така предположих, но реших все пак да попитам :) . Благодаря.

Публикувано

Здравейте,

имам следния проблем. До вчера си бях направил различен wallpaper при слайда и в самия телефон. Днес излезе някакъв ъпдейт на SummerBoard и вече не става. Влизам в папката userlockbackground.theme и слагам снимката която искам да ми се показва при слайда, но за съжеление не се получава, някакви идей?

Предварително благодаря.

Публикувано

Ьпдейта е на WinterBoard. Влез в него и виж дали User Lock Background има отметка. Ако няма го отбележи и придърпай най-горе в списъка.

Публикувано
Ьпдейта е на WinterBoard. Влез в него и виж дали User Lock Background има отметка. Ако няма го отбележи и придърпай най-горе в списъка.

Не знам защо но не се получава. Пробвах всичко което се сетих. Придъпрах User Lock Background да е най - горе в Winterboard. Слагам снимката която искам и тя се сменя и на home screen/a и на wallpaper/a. След това реших да сменя снимката в User Wallpaper.theme, в момента в който сменя снимката там ми се сменя и wallpaper/a. Вече няколко пъти пробвам и все едно и също...не се получава. За сега единственото което се получава е да си сложа wallpaper/a които искам но home screen/a трябва да ми остане черен....ето и снимка на winterboard/a:

[img82895180.png

Публикувано

Тапета зад иконите | (Wallpaper.png) [320x480]

Тапета при заключен телефон | (LockBackground.png) [320x480]

Statusbar на десктопа (тъмния) | (StatusBar.png) [320x20]

Тапет зад иконите на първата страница | (Page0.png) [320x480]

Тапет зад иконите на втората страница | (Page1.png) [320x480]

Тапет зад иконите на третата страница | (Page2.png) [320x480]

... и т.н.

сложи картинките които искаш на местата показани от mupo и няма да имаш този проблем.

Публикувано

Искам да си сменя надписа на слайдера срещу AWAY_LOCK_LABEL в кавичките си пиша каквото искам с латински букви и не се променя просто си стои пак slide to unlock какво да правя...?

Публикувано

Кажи ми какво изкаш да пише , аз ще ти го направя. :)

Публикувано

Аз ще ти кажа "addicted" но ако нещо не правя като хората ми кажи защото друг път да си го правя сам.. с цяла тема се справих а тва го мъча 15 мин. и нестава...

Публикувано

Заповядай : [download:346x1jw6]http://dox.bg/files/dw?a=2620900eb4[/download:346x1jw6]

Файла го поставяш в : /Library/Themes/Bundles/com.apple.springboard/en.lproj

Публикувано

Пак не се променя просто незнам какво става...

Публикувано

Пробвай да го поставиш тук: /bg.lproj

Публикувано

Да... пробвах но нестава

Публикувано

Пробвай с този файл

[download:2lt8jzn8]http://dox.bg/files/dw?a=9338389d22[/download:2lt8jzn8]

Публикувано

addicted, разархивирай това и постави самите папки в /Bundles/com.apple.springboard/ на темата си и я презареди от WinterBoard.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравете ,искам да питам как да сменя текста (slide to unlok) в 1-я пост имаше обеснение но не мойаь да намеря такава папка с темата iEleganc сьм.мерси предварително

Публикувано
  • Автор

Легенда:

Мястото където трябва да се постави изображението в темата ви. (Ако папките не съществуват, ги създавате.)

• Описание на изображението | (име на изображението.png) [стандартна резолюция на изображението]

Публикувано

за това (slide to unlok) как трябва да се казва папката Wallpaper?

нещо не мога да разбера :nocomment:

Публикувано

Пфффф john, обречена кауза си. Какво искаш да ти пише на мястото на Slide to unlock? Ако не искаш да е публично пиши ми на лично.

Публикувано

Ами искам да знам как става, промених слайдера но не можах да разбера как се сменя надписа, това искам да пише ( Karas Baci)

Редактирано от john_digweed

Публикувано

[download:24afn4qm]http://dox.bg/files/dw?a=992ec00c92[/download:24afn4qm]

Разархивирай архива и двете папки ги слагаш в Bundlescom.apple.springboard на темата ти.

Публикувано

Мерси много. Сега ако ми кажеш как се прави?

Редактирано от john_digweed

Публикувано

Отвори фаиловете с Notepad и ще разбереш . :biggrin:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.