Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

abaaf3871818f877.jpg

А можеш ли да ми кажеш, кои точно файлове са бутоните от 1 до 9? Успях да подменя само бутоните за избиране,изтриване и добавяне на контакти. От 1 до 9 бутоните не се заменят.

Публикувано (редактирано)

Здравейте имам следния въпрос над , който се блъскам няколко часа.

Опитвам се да променя иконите на телефончето си, но не се получава.

На предният(3GS) ми беше лесно създавам си папка и в нея папка icons и там всички си слагах картинки png и ги преименувах като името на програмата и след това с ifunbox я слагам в папката теми на winterboard избирам я и готово.

Но сега не става.

Разгледах няколко теми свалени от нет-а и там всички бяха в този вид 06f34726df167b2f.jpg

в папката bundle и иконите с наименование icon@2x.

Някой ако може да ми помогне и да ми разясни на 4-ката как да си променя иконките ще съм му много благодарен.

Редактирано от mobi
Публикувано

И така, понеже съм повече от задаващите въпроси, отколкото от даващите отговори, започвам :). Някой знае ли какъв софтуер се ползва за екстрактването на тези artwork файлове? Четох за iPhoneShop (0.72 и 1.3 версии), но някакси не мога да ги подкарам нещата. Използва се cmd, команди в ДОС среда (което не е проблем), но не съм в час с ползването на jar файлове там. Ще съм благодарен ако някой обработва такива файлове (artwork) и напише що-годе простичко ръководство за това.

П.П. Попадал съм на линкове за промяната на имената на файлове (предимно png), но в едно с промяната на положението им и пакетирането им,"суровата" им обработка е малко по-сложна.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

За да не плесвам нова тема.

Има опция за слагане на Cydget за 4.х.х , така че който иска да си ги ползва без Winterboard.

Cydget.deb

Ако не се инсталира, направете си ъпдейт на mobilesubstrate.

Публикувано

Щото няма тема за промяна на облика без Winterboard за ios 4+.

Публикувано

Много ви се моля бе хора, кажете как да ги земеста тия пусти бутони в Phone. По горе никой не помага... :sad:

Публикувано

1. Я виж какво има в папката TelephonyUI.framework намираща се в /System/Library/PrivateFrameworks/.

2. В /System/Library/CoreServices/Springboard.app също има някакви.

Публикувано

Мисля че са в /Applications/MobilePhone.app/MobilePhonePackedImages.artwor и ако е така, то само чрез WinterBoard можеш да ги смениш.

Все пак опитай да сложиш първите две изображения в /Applications/MobilePhone.app/ и виж дали ще се сменят. Вторите две изображения са оригиналните.

П.П. Това което съм написал се отнася за FW 3.x!

post-21-017338600 1294494526_thumb.png

post-21-063521100 1294494526_thumb.png

post-21-010707100 1294494527_thumb.png

post-21-060592500 1294494527_thumb.png

Публикувано

Grievous от /System/Library/PrivateFrameworks/TelephonyUI.framework мога да сменя само това: >

510546.png

Миро и така не става.

П.С. Защо по горе в темата G и Grievous са си го сменили, а при мене не става... :(

Публикувано

Виж какво ти е написал Миро. Те са с 4.х

Публикувано

Е значи няма да стане .... Мерси все пак.

Публикувано

Сега видях, че като сложа картинките, които ми е дал Миро в директорията от Grievous се сменя това:<br><br>510852.png510854.png

Публикувано

Huntly, не слагай неща на места на които не трябва да са :)

Изтегли си оригиналната тема за FW 3.x от първото мнение в тази тема и разгледай какви са изображенията във /Folders/MobilePhone.app

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ае за феновете.

8daed16502d49292.PNG

8e29f959e14d17f4.gif

Поставяте в System/Library/CoreServices/SpringBoard.app

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Ето ви оригиналната тема от 4.0 с UIImages, Bundles, Icons и т.н.

Свали

Покрай нея лесно може да разберете кое изображение къде трябва да се сложи и как да се казва. ;)

Публикувано

Здравейте имам следния проблем след като обнових до 4.2.1 ползвайки Winter board поставям в темата си папка Bundles ,com.apple.mobileicons.framework всички икони който използвах в 4.1 но нещата не стават и не знам какъв е проблема може би са сменили

Благодаря

Публикувано

Иконите се слагат в папка Icons на темата, а не в папка /Bundles/com.apple.mobileicons.framework :unsure:

Публикувано

Извинявай не съм обяснил добре иконите са за смяна изгледа на самите папки като AppIconMask@2x,AppIconShadow@2x т.н

Благодаря

Публикувано

Последно за иконите или за папките говориш?

Публикувано

:D нищо не разбрах.

Това не са изображенията за папките.

Публикувано

Ок Явно не не мога да обясня. Когато бях с 4.1 папката com.apple.mobileicons.framework променяше изгледа на самите папки .Сега с 4.2.1 използвам същата папка с същите икони но нищо не се получава .

Благодаря

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...