Публикувано Май 18, 201114 гд По-долу написах че е включен. FW 4.3.3 ако има значение изобщо... Редактирано Май 18, 201114 гд от maintf
Публикувано Май 18, 201114 гд Не използвам всекидневно това търсене, но определено тази картинка не значи нищо. Винаги когато отворя приложението ме задължава да се логна и след намирането ми отваря първо това. Опитай с друг браузър от компа и се логни за две седмици.
Публикувано Май 19, 201114 гд Ако ти откраднат тела, дори не е нужно да ти го ресторват или изключват дори просто му спират ЕDGE i 3G (нета) и го хвани после... иначе добра идея... Според мен програмката е направена за хора като тези на рекламата , където за забравили къде са си оставили айпада или айфона и да си го намерят направо от лаптопа вместо да го потърсят под възглавницата или в хола хахах....
Публикувано Юли 16, 201114 гд Здравейте! Как мога да намеря Айфона от лаптопа? Мога ли да вкарам втори Айфон в акаунда, за да го следя къде се намира? Не намирам никаква друга опция, освен Айфона да намира сам себе си. Мога ли да прибавя друг акаунд с друго устройство и да го следя? Благодаря! Редактирано Юли 16, 201114 гд от neronas
Публикувано Юли 21, 201114 гд Имам проблем-през РС-то влизам с акаунта на ApleID а от телефона не мога да се логна на mobileme
Публикувано Януари 19, 201214 гд Здравейте имам следният проблем - ъпдейтнах си iPhone4 до IOS 5.0.1. Всичко си работи перфектно, телефона е фирмено заключен, но го подкарах с Gevey безпроблем. Обаче не мога да си активирам "Find My iPhone". Като вляза в Settings-->Mail...-->Add Account..->mobileme(въвеждам си email и парола както са си и ми изписва "This account has already been migrated to iCloud". Та въпроса ми е как мога да си активирам програмата? Включвам и изключвам програмата от iCloud менюто на телефона, но пак няма ефект. Ако можете помогнете. Благодаря Редактирано Януари 19, 201214 гд от Anatoliy Deshev
Публикувано Януари 19, 201214 гд Влез в icloud.com и си въведи акаунта и паролата. Вече от там се проследява телефона, а и не само.
Публикувано Януари 19, 201214 гд Влизам в iCloud.com и като дам да си търся телефона ми изпизсва че е offline, а ми е включен кактоо wifi, така и 3G... Май нещо съм прецакал.
Публикувано Януари 19, 201214 гд Влез в Settings-iCloud и виж дали Find my iPhone ти е OFF. Ако е off го включи. Редактирано Януари 19, 201214 гд от chucky1
Публикувано Януари 19, 201214 гд A случайно Location Services, да ти са изключени? Или пък датата и часа на телефона да са грешни?
Публикувано Януари 20, 201214 гд Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б. За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod . П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга . Редактирано Януари 20, 201214 гд от sstavrov
Публикувано Януари 20, 201214 гд На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате ! Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят . Редактирано Януари 20, 201214 гд от kawabiker
Публикувано Януари 20, 201214 гд На 2 телефона с Gevey , активирани с оригинални карти си работи ,нещо бъркате ! Ето ги двете устройства , на един акаунт даже работят . до оригиналдЪ - то е .
Публикувано Януари 20, 201214 гд Няма да имаш "Find my iPhone" услугата . Открива по б.б. За IOS5 б.б. не работи с GEVEY. Ти си ползваш устройството като телефон -> б.б.-то ти е 4,10,01 и надолу а за да работи трябва да е 4.11.08 . Тогава обаче няма да работи телефона , а ще си с iPod . П.П. Не съм цитирал но се отнася до Дешев. Нищо не си прецакал! Просто- откажи се от тази услуга . Пълниш темата "Бисери..."...
Публикувано Януари 21, 201214 гд Джейлнали сте преди да активирате всички услуги - там ви е грешката. За да ви открие телефона в мрежата - нужен е САМО работещ интернет и активиране на услугата ПРЕДИ джейлбрейк. За точна локализация на местоположението - и сам знаеш.
Публикувано Януари 21, 201214 гд А в случая , когато нямаме карта от оператора , към който е заключен телефона и не можем да активираме телефона без джейл - какво правим ? Смятам , че това също е за "бисерите" . Или...?
Публикувано Януари 21, 201214 гд Брат, що не идеш на ски някъде, остави тая тема, моля те, ще те почерпя, да знаеш......
Публикувано Януари 21, 201214 гд Почваш да задаваш въпроси за новобранци - не ти отива. Верно, оди пийни едно...
Публикувано Март 11, 201214 гд Абе днеска се замислих ако някой ти свие телефона какво му пречи да влезе в settings / location services / find my iphone и да даде OFF и с търсенето на телефона е до там. Преи като беше извън icloud-a винаги ме е питало за пароли преди да изключа търсенето, сега не е така. Аз ли нещо не съм направил или просто не е толкова защитено?
Публикувано Март 11, 201214 гд Привет, имам следния проблем - телефона ми не се намира. Включил съм всички отметки, но сам не се намира. Имам навигация, на картите също всичко е наред, само на Find iPhone не се намира. Редактирано Март 11, 201214 гд от imanev
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.