Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Знаете ли към кой оператор е заключен вашия iPhone?

Featured Replies

Публикувано

Санкционирам те халба шуменско на следващата среща ;)

П.П. Не разчитай на серийния номер, може и да е локнат към глобул - те са T-mobile BG все пак, може да са го домъкнали оттам.

• Отговори 219
  • Прегледа 72.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Надявам се това да Ви е от полза Пример - ако модела на телефона ви е MB123XX/A, то ХХ в кода е регионалния индентификатор на оператора. Това е списъка на опраторите, по регионалния им код: AB Egyp

• Едно време са преподавали логика като предмет...

Добавени снимки

Публикувано

Санкцията си е напълно заслужена ;] Благодарности за отговорите !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Моят модел е MC140DN и трябва да е на Т-mobile , но Австрия или Германия или Холандия ?! Дали има начин да разбера ?

Публикувано

Германия - моя е същия.

Публикувано

А мога ли да съм сигурен, че е за Германия ? Същите данни за модел са и за останалите 2 държави .

P.P Вече съм сигурен ,че е от Т-mobile Germany - предишната собственичка ми каза най-накрая истината (иначе твърдеше, че и е подарък от американско гадже...) та сега си търся със сигурност Т-мобайлска карта от Германия - някой ако има и иска да ми услужи - ще почерпя ! :)

Редактирано от Tzvetandacov

Публикувано

моя е мтел iPhone 4 FW 4,2,1 и модел МС603GB модем FW 04.10.01 и за съжаление не тръгва с друга карта пробвано с Глобул и Виваком

Редактирано от zera

Публикувано

Здравейте искам да ви попитам ,Понеже имам Iphone 4 16 gb, 4.2.1. Заключен към T-Mobile,слагах бг карти но не работи, Има ли някаква възможност да пиша до T-Mobile да ми го отключат ,аз имам карта на T-Mobile, това съм го видял от други хора които са откючвали телефоните си обаче от Англия и са били към О2 и пишат писмо до О2 и до 1 седмица им отключват телефоните има ли такова нещо ,мерси за времето . !

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,моля кажете ми към кой оператор е заключен телефона ми MC605B

Публикувано

Толкова ли е трудно да разбереш ?

Буква „В” в първия пост си пише „B Ireland (O2), UK (O2)”

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте телефона е 3г от англия но по тия показания MB489KS излиза че е от Sweden,кво ще рече това?

Публикувано

Аско, не разчитай много на тоя списък - невинаги е верен.

Публикувано

сега се чуда кам кой оператор е заключен

Публикувано

Моят телефон може да бъде отключен на 23.07 тази година, според сайта на T-Mobile. Заключен е към Глобул. Аз не съм титуляр на договора и не знам кой е. Каква е процедурата да бъде отключен и възможно ли е това без молба от титуляра на договора?

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Приятели, имам iPhone 4, модел МС603GB. Взех от Мтел, но е отключен. Сега се намирам в Латвия (Рига), сдобих се с микро-сим на Латтелеком ( LV LМТ), която след като я поставя в телефона изобще не пожалава да захапе, търси си мрежата и накрая ми заявява, че "SIM not recognized". Сега какво да правя? Може ли някой да обясни как да се спася в създалата се ситуация?

Публикувано

Взел си го без договор, или след това си пуснал молба за отключване.

Публикувано

Взел съм го с договор от Мтел, с мтелската карта работи. Да не би това да е проблема?

Публикувано

Да, заключен е към Мтел.

Публикувано

И какво да правя в този случай? Да си го пратя обратно в България? Тука ще постоя, надявам се доста. Роуминга излиза доста солено!

Публикувано

Благодаря! Ще го сторя!

Публикувано

Привет на всички, от скоро съм горд собственик на Iphone 4, разгледах коментарите в тази тема, но не можах да намеря моя модел тук, а той е MC603B. Може ли някой да ми отговори към кой оператор е и дали е ФО или ФЗ?

Благодаря предварително!

Публикувано

MC603B е английска 16-ка, на около 98 % заключена, като на второто можеш сам да си отговориш и то логично- телефона с турбо сим ли го ползваш , с ултрасноу ли е или нищо от описаните :) !

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

моя айфон е 4 32Г.

номера му е МС605GB

купиха ми го от м-тел и си работи перфектно, само се чудя дали е ФЗ или ФО....

т.е. интересува ме, дали мога да си качвам на него разни неща, ама не през и-тунс....

и всъщност някъде четох, че ако кача Сидия падала гаранцията...

ако мога да я кача де :)

моля помогнете на новака

Публикувано

т.е трябва да го хакна, за да ползвам пълните му възможности?

и това не води до проблеми с гаранцията?

а някакви скрити опасности?

доста съм неопитен и се притеснявам....

Публикувано

"Хакваш" по свое желание. Джейла е обратим. Това не са въпроси за тази тема.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.