Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Barrel

John Digweed

Recommended Posts

Публикувано

Barrel e предложение с чиято помощ можете да добавите 3D ефект на вашия homescreen.

Ако ви харесва, може да го закупите от Cydia срещу $2.99.

Barrel 1.6.4-1

Свали

http://www.youtube.com/watch?v=RPhspn0YIU4

Публикувано

Здравейте,приложението е супер,но имам въпрос,с 3G 8GB,firm.3.1.2 съм,дали ще тръгне и,ако тръгне ще имам ли проблеми като насичане и др.подобни.Питам,защото никъде не се споменава на коя версия върви.Благодаря!

Публикувано

Пробвах дали се блъскат с Simple Background. Работят си добре заедно, даже ефекта е по-добър като са и двете активни.

Публикувано

Дали има .deb файлче? И ако има, някой ако може да ми го даде. :)

Публикувано

А да питам, иконка ли трябва да ми излезе или в Settings да търся? Пробвах 2 пъти, но никъде нищо не ми излиза... sad.gif

Публикувано

И при мен не ми излиза нищо във Settings. Със 4.0.1 съм на 3GS.

Публикувано

А respring-вате ли след като го инсталирате? При мен се появява в Settings (на 3GS iOS 4.1) и работи без проблем. :rolleyes:

Публикувано

Разбира се, че Респрингвам, дори Ребуутвам.

Публикувано

Влез през ifile и е изчисти,и пак пробваи да е сложиш.

Публикувано

Във iFile къде да го търся файла за да го изчиствам ?

Публикувано

Search filenames-hierarchy.Ако тьрсачката ти искара файчета от въпросната програма ги триеш и слагаш депа отново.

Публикувано

Разбира се, че Респрингвам, дори Ребуутвам.

Без PreferenceLoader от сидиа - нищо няма да видиш в сетингс.

Публикувано

Това а ако искате да изключите Barrel временно;]

enjoy

offrqeb.png

thx to fasoaga

Публикувано

Програмата е супер,но при мен явно проблемът идва от версията на фирмуера-3.1.2 (поне аз така си мисля).Програмата се появява в Settings,но при прелистване на страниците няма ефекта на куб,а едната се събира в края на дисплея и после изведнъж се появява другата (не мога да го обясня по-разбираемо).Не видях някой друг да има такъв проблем и реших да го споделя,но все пак браво за програмата,жалко,че при мен не върви както трябва.

Публикувано

Имам PreferenceLoader ама пак нищо не става.

Търсих файлове със търсачката, ама не намира такива, явно нещо не се инсталирва :(

Публикувано

Може ли някой да даде репо за Cydia.Благодаря :)

Публикувано

Здравеите, на iPhone 4 програмката работи ли, защото при мен не тръгва някаква идея?

Публикувано

Respring-reboot пробвали?

Публикувано

Всичко пробвах, може би за iPhone 4 програмката не става за сега, както виждам в темата никъде не пише че работи на iPhone 4.

Публикувано

Всичко пробвах, може би за iPhone 4 програмката не става за сега, както виждам в темата никъде не пише че работи на iPhone 4.

При мен също работи ;)

Публикувано

От сидия ли я инсталира или някой deb file си изтеглил на Barrel и си я инсталнал ръчно?

Публикувано

Благодаря Ви за помоща но и по двата начина не става, явно програмката е несъвместима с някоя програма която съм свалил на iPhone.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...