Публикувано Юли 6, 200916 гд Здравейте, някой може ли да ми помогне или да ми каже от къде мога да изтегля някоя от версиите на Auto CAD (по възможност 2008/2009) може и по-стара. Много Благодаря!
Публикувано Юли 6, 200916 гд Автор Според това ту може да се подкара http://autodesk.blogs.com/between_the_l ... d_200.html
Публикувано Юли 6, 200916 гд Автор Проблема е че не съм много сигурен как трябва да стане това и че мога да се справя! Какъв друг начин има да се качи Auto CAD на Мак-а по-простичък може ли с Vista (предполагам да)
Публикувано Юли 6, 200916 гд Отваряш гуугъл и го питаш или си пускаш BootCamp и си слагаш една Виста да ти загрее ламарините на мака.
Публикувано Юли 6, 200916 гд Автор Благодаря, май ще се загряват ламарините на мака с Vista ха ха м/у другото ми работи по-добре на мак-а отколкото на ПЦ-то но това е друг въпрос Благодаря!!!
Публикувано Юли 6, 200916 гд Разгледай Vectorworks-a, не отстъпва на AutoCAD-a. http://www.nemetschek.net/designer/index.php
Публикувано Юли 6, 200916 гд Автор Не е за мен, иначе аз съм привърженик на алтернативни софтуери! Благодаря много
Публикувано Юли 6, 200916 гд По добре сложи XP с BootCamp,защото от тая виста не семо ще ти загреят ламарините ами направо ще се стопят :)
Публикувано Октомври 16, 201015 гд И кое точно му е тежкото? Честито на всички които ползват MAC и AutoCAD. Чао виртуална машина, чао Майкрософт. Вече съм щастлив и напълно удовлетворен. Редактирано Октомври 16, 201015 гд от vencislav
Публикувано Октомври 16, 201015 гд Това, което си качил е RC2, което е старо. Незнам ти на какъв Мак го пускаш, но при мен на последния MacBook Pro Core i7, 6GB RAM & SSD зарежда доста време и върви тромаво.
Публикувано Октомври 16, 201015 гд MacBookPro5,1 4GB RAM, HDD. Незнам при теб как е. Ползвам AutoCAD от 13 години, на какви ли не машини, този най-малкото не е по тромав. Дори и така да е обаче удоволствието да не ползвам уиндоус си заслужава. Ако имаш по нова кракната версия сподели я моля те.
Публикувано Октомври 16, 201015 гд Доколкото знам на официалния сайт има 30 дни trial. Сваляйте от него.
Публикувано Януари 27, 201214 гд Програмата AutoCad lt 2012.1, вече е достъпна за потребителите на MAC OS в Apple MacStore. За повече информация, относно приложението, може да ползвате ето този линк: http://www.google.bg...9YdAAqw&cad=rja Програмата AutoCad lt 2012.1, може да бъде закупена от Apple MacStore за $899.99. Със сигорност се нарежда в класациите на най-скъпите приложения на Apple . What's New in Version 2012.1 Version 2012.1: Multiple bug fixes including the following: • Drawings now save correctly to folders containing a # (pound) character in the name. • The Enter key adjacent to the Number Pad now works the same as the Return key. • Shortcut keys now work correctly while a command is active. • Publish now correctly imports more than one sheet. Редактирано Януари 27, 201214 гд от zdravko hristov
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.