Публикувано Ноември 27, 201015 гд Здравейте, Бих желал да преставя на Вашето внимание нещо, в което съм участвал и което може да Ви е интересно: Официалната новина тук. Ревю на приложението можете да видите тук. Самото приложение е достъпно през този линк: http://itunes.com/apps/iecont Мисля си, че това е добро начало, и развитието му няма да спре до тук. П.С. Много ме кефи как стана spot-а, но HD (720p) варианта Мерси за вниманието
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Браво! Предполагам, че ако не сега, то в следващата версия ще може да се следи статуса на поръчката.
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Автор Без следенето на доставки приложението е като Бони без Клайв, Хензел без Гретел и .. Бате Бойко без Цветанов.. Предвидено е и ще се случи.
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Off: Ако може пък да се добавят и камери (разбира се в кръга на шегата), още по-добре. Харесва ми.
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Браво! Като че ли почват да се появяват все повече български приложения за iOS, което е наистина добре! Очакваме функцията за статуса на пратките.
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Без следенето на доставки приложението е като Бони без Клайв, Хензел без Гретел и .. Бате Бойко без Цветанов.. Предвидено е и ще се случи. и като Кольо без Четворка
Публикувано Ноември 27, 201015 гд Само Челси ти е в главата Страх ли е, какво ли е? Premier темата не ти ли e достатъчна?
Публикувано Ноември 28, 201015 гд Браво приложението е страхотно но както вече казаха хубаво е да има опция за следене на пратката. Пък за Шампионската лига какво да си говорим Челси ... Мел си Манчо ще ги смачка всичките пак както повечето пъти става
Публикувано Ноември 9, 201213 гд След обновяването ми изтри цялата история в Пратки. Останали са последните 6 а бяха над 300!!!
Публикувано Февруари 10, 201313 гд iEcont 3.1.1 Ново:* Подобрена стабилност при работа с iOS 6 * Отстранени са няколко малки проблеми
Публикувано Април 17, 20197 гд Темата е доста стара но да си попитам. Ползвам програмата от като съществува, но днес си взех нов телефон и се оказа, че не мога да я прехвърля защото е свалена от апстор-а. Идея как да я инсталирам на новия? Благодаря.
Публикувано Април 17, 20197 гд На самата програма е спряна поддръжката по принцип!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!
Публикувано Април 17, 20197 гд Не е от iOS, и аз я ползвах до скоро и можех да я сваля от my purchases, въпреки че я нямаше ако я прекараш през търсачката, но вече и от там не става. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 17, 20197 гд Ами ползвах я до миналата седмица, докато не си ресетнах телефона, а последно я свалях, края на миналата година ако не ме лъже паметта. Това без да ъпдейтвам iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 17, 20197 гд Ако имаш стар бакъп на компютъра може да си извадиш приложението от него.
Публикувано Април 17, 20197 гд Програмата си работи безпроблемно на старият ми телефон (5S с 12.2) така че не е от софтуеъра. Просто по незнайна причина от "Еконт" са решили да свалят приложението. Пробвах рестор от icloud бекап и от локален бекап но безуспешно. Върнах iTunes до версия 12.6 но по никакъв начин не успях да сваля приложението на компютъра. През iTools също не стана. Не че няма да го преживея но си ме човърка от вътре
Публикувано Април 17, 20197 гд Ползвай еЕконт през брузъра с шорткът!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro!
Публикувано Април 17, 20197 гд През браузера е прекалено "френдли"Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 18, 20197 гд През браузера наистина е отвратително особено с тоя " Защитен код" който трябва да се вкарва при всяко логване. Да не забравяме и нотификациите.... Чак се чудя дали не са спрели приложението заради тези 18 стотинки на СМС....
Публикувано Април 24, 20205 гд https://apps.apple.com/bg/app/econt/id1506733736 Пуснали са ново приложение, на дисплея на 7-ца не е много оптимизирано. Едит: на iPhone 6 и на iPhone 8 също не е ок - приложението започва 1 см. надоло от горния край на екрана. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Април 24, 20205 гд То и на 11 Pro Max e леш , като отворя детайлите за доставка и после няма връщане/излизане трябва да килвам апа всеки път ....Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате