Grievous Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 iPhone 4 без проблеми. Харесва ми новия фейс на Cydia. И полето за добавяне на соурс си е супер. Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Искам да добавя: първия ден като направих джейла cydia беше леко бъгава, по бавно се добавяха сорсове. днес направих всичко на ново рестор+джейл и определено се държи много по прилично. Работи като при 4.1 Инсталирах: AppSync 4.2 Installous Winterboard MobileTermianl iOS4 -xsellize.com OpenSSH iFile cracked SBSettings CyDeleter Кофти,че ако ребуутна ще зацикли и трябва да го пусна с redsn0w- just boot tethered right now Общо взето съм доволен 1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Activator, MultiCleaner и WeatherIcon са проблемни и по-добре стойте настрана от тях. Става дума за 4.2.1.uomoto, кое работи и кое не, в друга тема. Има я. Цитирай
shmb Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Снощи си рестор-нах отново телефона до 4.2 без да го джейл-вам и сега е много, много по-добре. Явно бъговете са били от самия джейлбейк. Има известно забавяне, но определено е по-добре от 4.1 и малко по-зле от 3.1.3 Сега се чудя дали пак да го джейл-вам или да чакам друг метод за джейлбрейк. Цитирай
G.Zidarov Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 uomoto и на мене ми заби на ябалката и понеще съм от скоро с iPhone не ми е ясно как се прави това със картата? Цитирай
shmb Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Днес пак решох да направя джейлбрейк с редсноу и отново телефона ми е в ужасно състояние. Като слайд-вам напред-назад и дисплея ми отново премигва на черни хоризонтални линии, даже премигва при отключване на телефона и при зареждане на Сидия. Много е зле .... но ще се мъча така до понеделник да видя как ще се държи през тия дни и ако не се оправи връщам 3.1.3 Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Снощи с Naidenoff, отпердашихме неговия 3GS (нов буут) с бета4 - работи на страх! Цитирай
bokoto Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Ние с 4-ките пак ядем пешкира . Няма ли да измислят начин да не се качва версията на модема,въпреки че ми е ънлокнат към глобул и untethered джейл. Примерно ако съм закъсал в гората и рестартна няма да мога да извикам някой да ме дърпа. Не е ли по-добре такива като мен да си дремят на 4.1 ? Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Джейла не е задължителен Цитирай
Yakuza Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Извън темата малко... Очакваме ли друг инструмент за джейл ? Нещо като Limera1n или GreenPois0n ? Цитирай
naidenoff Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Снощи с Naidenoff, отпердашихме неговия 3GS (нов буут) с бета4 - работи на страх! Да Саше, ама имаше проблем с видеото. Пускаш клип, клипа си върви ама тъча не реагира на допир. Никакъв шанс да "извикаш" на дисплея командните бутони. Имаше зависване в цялата секция на iPod. Направо му "уредих среща" с Туньо и го запознах с FW 4.2.1 Сега направо "лети". А и батерията май държи повече. 2-ри ден, след толкова ровичкане, пердашки, и ъпдейт съм на 58%. Ще чакам читава "пердашка". Цитирай
Blurry Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Ъпдейтнаха (оправиха) ли Cydia? Нали не работеше много коректно на 4.2.1 ... Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 По-горе съм дал снимки. Работи, та пушек се вдига. Цитирай
naidenoff Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Генерале, при теб има ли "зависване" в iPod секцията. Иначе всичко друго беше "пушилка". Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Твърдо не, работи си нормално. Цитирай
naidenoff Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Ммм... Определено при мен проблема се появи след джейла с redsn0w 0.9.6 бета 4 след рестор на 4.1 След преминаване на 4.2.1 всичко е наред. Не съм го "пердашил " снежеца на 4.2.1 за да видя дали има същия резултат. Но за сега чакам финална версия. Цитирай
bokoto Публикувано Ноември 26, 2010 Публикувано Ноември 26, 2010 (редактирано) Шамане на кой му трябва телефон без джейл . Да си купя тогава някой телефон от 5 лв Редактирано Ноември 26, 2010 от bokoto Цитирай
Blurry Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 На мен ми крашва точно преди да качи ramdisk-а и айпода застива на Uploading Jailbreak... Рестартирах и PC и айпод и пак стана същото. Някакви идеи как да го оправя? Според мен, трябва ъпдейт на redsn0w... Цитирай
naidenoff Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 3GS не се джейлва с RedSn0w! Виж горе където пише Джеил/Ънлок! Направих пълен рестор с FW 4.2.1 и за проба (Въпреки проблема със снежко под FW 4.1) реших да "пердаша" с redsn0w 0.9.6b4, поради липса на друга алтернатива. Бях подготвен за tethered jailbreak, но явно моята 3GS- ка се оказа със стария bootrom След ребуут всичко си е окей. Гасих-палих телефона, но джейла си е перфектен. Ех..... Саше, Саше (alxx) видяхме че е 25-седмица, но не разгадахме годината. Така, сега всичко е на пушка. Проблема с iPod секцията изчезна. Cydia работи много добре, а и други проблеми не забелязвам. Остава да видя, колко ще "кара" батерията. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 Евала, Ицка. Ако някой ми беше казал, че 2010 ще можеш да си купиш нов 3гс, със стария буут... Цитирай
naidenoff Публикувано Ноември 28, 2010 Публикувано Ноември 28, 2010 (редактирано) Те, на.... оказа се че можеш. А и ти сам го разглежда. Поне и аз веднъш да хвана късмета за га Което ме кара да се замисля за информацята която получих от търговеца. Ама карай, нали всичко е на 6 и телефона е перфектен. p.s Ти немаш ли си друга работа, та да ме вкарваш в "мисли". alxx: В какво те вкарвам??? Редактирано Ноември 28, 2010 от alxx Цитирай
WolfDale Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) Наличен е redsn0w 0.9.6b5,в който е добавена възможност за флашване на бейзбенда на iPad oт 3.2.2 (6.15.00) върху 3G/3GS. Toва е единствения начин за отключване до този момент. Бейзбенд-ът е напълно съвместим с телефоните и се зарежда директно от Apple. Из форумите пише, че ако се качи въпросният iPad фърмуер, после не може да се върнеш на оригинален iPhone-ски. Ако на някой му се наложи да ползва гаранцията на телефона... ще му стане весело. Важно: НЕ правете нищо преди да сте сигурни, какви ще са последствията (желани/нежелани) ! http://sites.google....redirects=0&d=1" target="_blank"> (SHA1 7250416e17c3aea9838cdfc73712b38b025e2ed0) (Windows 7 и Vista потребителите да стартират redsn0w като Administrator в “XP SP3 Compatiblity Mode”) Редактирано Ноември 29, 2010 от WolfDale Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Излезе версия за Windows , redsn0w 0.9.6b5. Официална страница от където да си изтеглите redsn0w0.9.6b5 Свалете: Windows Свалете: Mac OS Важно: За да използвате този метод на отключване, ще трябва да обновите бейсбенда до 6.15 (Безбенд на iPad на 3.2.2) След като обновите бейсбенда, няма да можете да го промените повече и ще изгубите възможноста за инсталиране на оригинални фърмуери от Apple(Само къстъми). Също така ще изгубите гаранцията от Apple. Ако сте съгласни със условията, следвайте инструкциите. Внимание: това го правите на ваша отговорност! Преди да започнете трябва да направите РЕСТОР към 4.1 или 4.2.1 по ваш избор. Да започнем! (Windows 7 и Vista потребители, пуснете redsn0w като Administrator в “XP Compatiblity Mode”) Пуснете redsn0w: -за iPhone 3G/3Gs посочвате firmware с който сте ресторнали 4.1 или 4.2.1 След като изберете фирмуер за iPhone 3Gs, ще ви попита дали сте с новия или стария боотрум, това е много важно да знаете! След това натискате Next и тук маркирате "Install Cydia" и "Install IPAD baseband" и избирате YES След това Next. Тук си изключвате телефона и се приготвяте да го вкарате в ДФУ мод. Ето тука виждате секундите. Префлашването на бейсбенда е много специфично и в никакъв случай не трябва да се спре този процес! Ако се прецака нещо телефона ще е за сервиз! Вече може да си отключите телфоните с новия ultrasn0w 1.2 Ето как става: * Влезте в Cydia * Отидете на Manage tab-а * Изберете Sources Намерете сорса http://repo666.ultrasn0w.com Влезте и инсталирайте ultrasn0w 1.2 След като инсталирате ще трябва да рестартирате и да се радвате на отключен телефон! Преди малко отключихме iPhone 3Gs-Old Bootrom iOS4.2.1 успешно, по късно ще има шотове. Edit: Ето го и шота 3 Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) Тук трябва пак да се добави, че метода не е тестван от автора на темата и правите това на собствен риск!!! gorgior:Хубаво е да видите какво съветва и Сашо: Съветвам ви това вдигане на бейзбанд-а да не го правите. След вдигането на бейзбанд-а трябва много да винамавате какво слагате от cydia. Има случаи в който телефоните умират и влизат в DFU мод, без възможност да се изкарат от него, единствената оправия е рестор с оригинален фирмуер. Ако това се случи, оставате без телефон и единствения вариянт да подкарате телефона е хардуерно понижаване на бейзбанд-а. Разбира се всеки сам си решава какво да прави с телефона си, аз съм длъжен да предупредя. Редактирано Ноември 29, 2010 от gorgior 1 Цитирай
Blurry Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 (редактирано) Дано това оправи гореспоменатия ми проблем. P.S. Както казва Борат: "Great Success!" Оправи се проблема с крашването redsn0w 0.9.6b5 OSX Windows Редактирано Ноември 29, 2010 от Blurry Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.