yamahadrums Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Аз съм с 3GS 06.15 и old bootrom, ФЗ. Разбрах, че мога да кача 4.3.1 и да е Untethered Boot. Пробвах един IPSW, който трябваше да е активиран и пишеше, че е за 06.15, но непрекъснато даваше грешка 1600. Пробвах всякакви познати методи, но не можах да го инсталирам. Би ли могъл да дадеш линк към работещ такъв? Благодаря предварително! Цитирай
yamahadrums Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Мерси! Ще изчакам линкът към 4.3.1, който си дал, да стане активен. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Неоля, САМ не баца под 4.3.1, пушфикс няма, а gps-a С ГАРАНЦИЯ НЯМА ДА ТРЪГНЕ на хАктивиран тел - к'во пра'йм с хАктивацията тогава? Насираме телефони? Цитирай
yamahadrums Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Push Fix работи под 4.3.1. В момента съм го инсталирал. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Добре. Сподели освен ютюб, имаш ли пуш за мейлите? Май нямаш...навигация? Пак не... Разберете веднъж завинаги - хАктивирането носи само минуси! Казвам го, за да ви спестя главоболия и чудене, кое и защо не работи, и защо ви мре батерията без причина. Цитирай
yamahadrums Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 (редактирано) Да, пуш на мейла работи. С 4.3.1 навигацията не работи. С глобулСки телефон съм и днес ще си взема един B-Connect пакет и ще пробвам да го активирам нормално, за да видя дали ще подкарам GPS-а. SAM си работи. Толу-що го тествах и си активирах телефона. Редактирано Април 3, 2011 от yamahadrums Цитирай
yamahadrums Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Взех си карта на Глобул и активирах телефона с нея. YouTube работи без проблем, но не и GPS. А флашването на бейсбанда явно трябва да стане под 4.2.1. Сега съм с 4.3.1. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Пробвай флашването под 4.1 или с pwnage custom 4.2.1 - повечето успели да подкарат и гпс-а са пробвали така. Цитирай
Grievous Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 redsn0w 0.9.6rc9 untethered jailbreak redsn0w (Windows) redsn0w (MAC) Устройства iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 4G, iPod touch 3G, iPad 1 и Apple TV 2. Не поддържа iPad 2. Аз лично пренабих с redsn0w 0.9.6rc9, като махнах и отметката на Cydia и всичко заспа. 1 Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 (редактирано) Избира се 4.3.1, или? Точно така, избира се оригинален 4.3.1 firmware. Редактирано Април 5, 2011 от SpiceBoy Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 При мен след няколко рестора вече под Уиндоус най-накрая се оправи. Даде ми 2-3 вида грешки (1601, 3194..) през всичките опити, докато на последния всичко си мина наред. Така и не разбрах къде е проблема.. Цитирай
Grievous Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 В host файла. За чист рестор трябва чист документ. 1 Цитирай
copyman Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Леко уточнение за ситуация в която имаш джейлбрейк със предна (tethered) версия на redsn0w преди rc9. Трябва да се пусне джейла без никакви отметки (Istall Cydia и т.н.), джейла наистина минава за по-малко от минута. Галиба дочаках го тва чудо Цитирай
genie Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Grievus,ти през чист рестор ли мина или през съреъра на Saurik?Има ли смисъл от запазване на файловете или да пердаша на чисто? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Щом телефона ти е фабрично отключен, правиш рестор с оригинален 4.3.1 и после джейл. Ако нямаш запазени файлове, направи го! Цитирай
genie Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Имам запазени от 4.1 насам.Просто се чудех дали ще има разлика в работата на телефона?! Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Нищо общо няма едното с другото и третото! Не се научихте, ей.... SHSH е препоръчително да запазваш ВИНАГИ за да имаш шанс за даунгрейд, ако нещо не те кефи новия фърм, това е единствената връзка с разлика в работата на телефона Цитирай
Blurry Публикувано Април 4, 2011 Публикувано Април 4, 2011 Опитвам да джейлна едно 3GS ФО с неизвестен боотрум ( 41 седмица е) и ми застива на Uploading Ramdisk... Нещо да посъветвате? Пробвам с нов и със стар боотрум и не става Цитирай
Grievous Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Стартирай redsn0w като администратор. Цитирай
B_A_D Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 До момемта това ли е най-удачния метод за jail на 4.3.1 ФО и телефона добре ли се държи след това ? Цитирай
Grievous Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Аз за друг начин не се сещам, освен със sn0wbreeze, който е препоръчителен за ФЗ. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 B_A_D, и аз се чудех същото.. Все пак джейлнах с него и засега всичко е наред. Даже ми се струва, че батерията държи повече отколкото на 4.2.1.. Направи ми впечатление нещо. Някои програми от сидия остават в мултитаскинг суичъра, а не би трябвало да го правят.. Например quicklock и sbsettings. Появи ми се и един бъг с Уинтърборд-а. Когато отворя папка с приложения, отзад се появява тапета, зададен в сеттингс, а не тапета на темата.. Пробвах с няколко различни теми. FolderEnhancer за момента не работи, което е доста разочароващо за мен.. Може би трябва да се изчакат ъпдейти и всичко ще се оправи. Цитирай
SpiceBoy Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 (редактирано) Незнам само при мен ли е така, но когато превключвам в Mute режим, телефона не "извибрира" (както би трябвало), а след като превключа в нормален режим, телефона "извибрира". Това е единствения "проблем", който съм имал. Надявам се да сте разбрали какво обяснявам. Редактирано Април 5, 2011 от SpiceBoy Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 При мен е нормално със silent switcher-a! А за предишния ми пост, явно не съм догледал нещата.. В сидия ми пищеше, че не можело да се инсталира, но сега виждам, че има версия за 4.3.1 на folderenhancer. А след като инсталирах multicleaner, quicklock и sbsettings не излизат вече в multitasking bar-a. Един въпрос: ако спрем отново пинг и фейстайм от рестрикшънс дали ще харчи по-малко батерия? Или на този ФВ вече няма значение и са оправени проблемите? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.