Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak чрез redsn0w от 4.0 до 4.3.3

Recommended Posts

Публикувано

Also, many people are having problems even getting to 4.3.2 due to problems on saurik's server.

Чака се fix.

• Отговори 520
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

62

• Grievous

37

• The Shaman

33

• mupo

22

Публикувано
Update #2: redsn0w rc14 includes the fixed i4 untether from @i0n1c. You can re-run redsn0w rc14 right over the tethered rc13b to transform the i4 JB into an untethered one.
Публикувано

redsn0w_win_0.9.6rc14

Свали

Публикувано

Jailbreak с redsn0w_win_0.9.6rc14 , на iphone 4 4.3.2(8H7) BB 04.10.01 за в момента се държи добре не съм го ровил много. Нормално спиране и включване.

Публикувано

ПИСНА МИ ДА ТРИЯ ЦИТАТИ НА ПРЕДХОДНО МНЕНИЕ СЛЕД ВСЕКИ НОВАК, ИЗЛЪГАЛ, ЧЕ Е ЧЕЛ ПРАВИЛАТА!!!

Потвърждавам.iPhone 3GS 16gb ФО 4.3.2(8H7) firmware - 05.16.02 - Cydia тръгна нормално след 2_ро преинсталиране.

Публикувано

На няколко дена телефонната част на устройството ми забива и не могат да се свържат с мен или аз да направя обаждане докато не рестартирам. На 4.2.1 JB с GreenPoison нямаше ядове. В момента съм с 4.3.1 JB с Redsnow с rc9 и rc12 е едно и също - правя рестор и JB на чисто. Някой да има идея как да оправя проблема ?

Публикувано

Ми сети се да пробваш rc14, не четеш ли за проблемите на предходните, и защо пуснаха rc14...

Публикувано

Ще мога ли с rc14 да направя джейл на 4.3.2, като в момента съм с 4.2.1 и greenpoison? Предполагам, че ако отговора е да, ще трябва първо през тюнса да ресторна и после с 14-та. Телефона е купен от Глобул и го ползвам с тяхна карта.

Публикувано

Отговорил си сам на въпроса, остава да се потрудиш ;)

Публикувано

Jailbreak с redsn0w_win_0.9.6rc14 , на iphone 4 4.3.2(8H7) BB 04.10.01 за в момента се държи добре не съм го ровил много. Нормално спиране и включване.

Как се държи батерията след Джейла с rc14? Надявам се няма draining.

Публикувано

А има ли RC14 за Мас? :blush:

Публикувано

redsn0w_mac_0.9.6rc14

mrctue.png

Публикувано

Как се държи батерията след Джейла с rc14? Надявам се няма draining.

При мен за момента не наблюдавам разлика в батерията от преди джейла :) :) Нека и колегите споделят все пак как е при тях ,че специално в Лондон покритието е под всякаква критика и не е много субективно мнението ми. За справка е Бг батерията "държи" 4 дни а тук 2 с доста зор.

Публикувано

Привет да попитам при ФО iPhone 4 - 4.3 /modem 04.10.01 коя е най-добрата интервенция за джейл?

Публикувано

Да се качиш на 4.3.2 и да джейлнеш с redsn0w 0.9.6rc14. Това е най-добрата интервенция. Ползвай този линк, който ще те отведе към необходимите инструменти.

Публикувано

Преди малко качих 4.3.2 на един 3ГС и бейзбанда стана 05.16.02

Въпроса ми е това нещо ново ли е или просто не е обновен в инструмента Джейл/Ънлок?

Публикувано

Нещо ново е, iOS 4.3.2 обновява безйбанда на 3GS до 05.16.02. :)

Публикувано

Делян Славов, преди да започнеш процедурата изключваш ли телефона?

Публикувано

Делян Славов, преди да започнеш процедурата изключваш ли телефона?

не , не го изключвам докато работи редсноу. изключвам го преди процедурата за ДФУ.

Публикувано

На новия редсноу има мини бъгче - и мен ме измъчи една четворка. Когато отброява за дфу и накрая стигнеш до пускането на хоум бутона(когато ти изпише "DONE") - ти не го пускай докато не видиш белия екран.

Публикувано

Брат, вече три четворки и си го пускам веднага като смени екрана. Без проблем.

Публикувано

Може от компа да е?! Сефте така се получи с четворката на Гоце - пусна ли хоум-а по инструкция, тел-а се ресва и дфу - нъцки.

Публикувано

Мда. Може компа да бози нещо.

Публикувано

За да се направи Джейл на iPhone 4 4.3.2 със redsn0w rc 14 кой фърмуеар трябва да се ползва - 4.3.1 или 4.3.2?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...