Grievous Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Shomev, а Mobile Substrate? Нали знаеш, че са дупе и гащички. Mobile Substrate 0.9.3367-1 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Мисля, че не е споменавано досега в темата следното: If you have an old-bootrom 3GS and are already unlockable but want to get to 4.2.1, please wait til we release an “unofficial” bundle for you. Това е именно моят случай, та затова ще изчакам. Цитирай
Shomev Публикувано Ноември 29, 2010 Публикувано Ноември 29, 2010 Ето го и моят 3G. Всичко мина гладко. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Пробвах няколко пъти, всичко правя както трябва разбира се и винаги процеса забива на uploading ramdisk. Цитирай
Shomev Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 apodjeki,и аз имах същия проблем. Дай ясно копче Properties на ресноу, после дай Compatibility и след това избери Windows XP Service pack 3 и натискаш ОК. После на редсноу даваш дясно копче Run As Administrator и този път пробвай При мен стана от първия път. Цитирай
apomarinov Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 (редактирано) Мерси бате после ще пробвам. п.п. Някакъв шанс да си Шомев от псп-бг.нет? Едит: Получи се, всичко 6! Редактирано Ноември 30, 2010 от apodjeki Цитирай
chiochips Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 (редактирано) Отключих си iPhone 3GS 4.1 с нов bootrom чрез redsn0w 0.9.6b5 БЕЗ да избирам опцията run as administrator "XP Compatiblity Mode", просто забравих. Но стана без грешка! И още нещо, прочетох по-горе че тези които са с iPhone 3GS new bootrom 4.2.1(не бил сигурен за 4.1) трябва всеки път като им падне батерията или се рестартира телефона да го пускат чрез redsn0w отново. Току що пробвах да си изключа телефона и да го пусна пак, не се наложи да го направя. Но пък вчера преди да си легна батерията ми беше на 63% а сутринта(9 часа сън) беше на 22% без да провеждам разговори. До сега не съм имал такъв проблем(не е бил отключван до сега). Някакви идеи дали е възможно да е от отключването ? Свързан е към wi-fi и е изключенo 3G-то. Някое приложение да ми изтощава батерията? П.П. Някой път на мястото на 3G надписа до сигнала(и на мястото на wifi сигнала) се появява "Е". То какво означава? Как мога да го спра? Казаха ми че дърпало интернет пак като 3G-то, което е еквивалентно на големи сметки в края на месеца. Edit: Разрових се малко и разбрах че EDGE може да се изключи от Settings -> General -> Network -> Cellular data [OFF]. Просто не знаех че така му се вика Редактирано Ноември 30, 2010 от chiochips Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 А като си рестартирал Cydia работи ли ти? Цитирай
paolo_1987 Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Моля, кажете ми какво да направя. Първо трябва да ъпдейтна до 4.2 през айтунс и след това да джейлна с redsn0w 0.9.6b5, но когато джейлвам каква ОС да ползвам официално свалената от айтунс или някакъв къстъм?......Благодаря предварително.. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Официалната 4.2.1, или 4.1. Зависи с коя си ресторнал. Цитирай
chiochips Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Нямам проблеми с нищо, освен с бързото падане на батерията. Можех да си ъпдейтна телефона до 4.2.1 и да се кефя че съм в крак с модата, но не го направих, след като видях какви промени има. Малко са, не са major и са предимно за iPad и iTV: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history#current . Колегите с 3GS нов бутрум е май по-добре да си седите с 4.1 Цитирай
paolo_1987 Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Мъча се да ресторна телефона през айтунс но с 4.1 еми не става с десен бутон и шифт се мъча, но пак иска да ъпдейтне до 4.2 ако ъпдеитна до 4.2 после ще може ли да го отключа? 2 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Плачеш за жълта ризница. Отиваш на стр.2 и правиш стъпките описани там (стига да си съгласен с условията). Сега замитам и при още един подобен малоумен въпрос, те закичвам. Цитирай
mupo Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 paolo_1987, няма как да сложиш 4.1 ако не си си зашазил SHSH за 4.1. Ако ги имаш запазени трябва да използваш TyniUmbrella, за да ресторнеш чрез запазените си SHSH. Цитирай
uomoto Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Колеги след ъпдейт на бейсбенда до 06.15.00. може да се ресторне с оригинален фирмуер! Има вече такъв пробвал! Искам да му постна мнението Реших да Ви споделя как оправих 3Gs new boot rom с BB 06.15.00Телефона беше омазан до толко' date=' че стоеше само в DFU. Аз направих следното: 1. Закачих го към iTunes и след като го засече му дадох чист рестор с 4.2.1. Към края на процеса даде грешка заради бейсбанда (което е нормално). 2 След това изключих iTunes и извадих кабела от телефона. 3. Стартирах iREB и закачих телефона, дадох Fix Recovery Mode Loop на програмата, нищо не се получи от първия път, но стана от третия =)) =)) =)) 4. След това го джейлнах с redsn0w win 0.9.6b4 5. Отключих го с ultrasn0w 1.2 Сега телефончето работи идеално... Това е. Дано да съм полезен на някой[/quote']. 3 1 Цитирай
PRP Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Нямам проблеми с нищо, освен с бързото падане на батерията. Можех да си ъпдейтна телефона до 4.2.1 и да се кефя че съм в крак с модата, но не го направих, след като видях какви промени има. Малко са, не са major и са предимно за iPad и iTV: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_version_history#current . Колегите с 3GS нов бутрум е май по-добре да си седите с 4.1 При мен го имаше същия проблем с батерия когато джейлвам с лимона (3GS, 8GB, 4.1 нов boot). Зареждам на 100% вечерта и сутринта след 7 часа вече е на 92% без да е пипнат. Ядосах се и му сложих 4.2.1, ползвах го без джейл и проблема изчезна. Смятах да пробвам сега redsnow 0.9.6b5, но явно проблема ще се върне. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Какво означава не съм го пипал??? Ако не го пипате една седмица, пак ли на 100% очаквате да е? Има тема за проблеми с батерията! Цитирай
tsetsi20 Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 сега имам друг проблем,изписва ми мрежата YOIGO ESPAÑA ,но не мога да направя едно обаждане . Цитирай
paolo_1987 Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 paolo_1987, няма как да сложиш 4.1 ако не си си зашазил SHSH за 4.1. Ако ги имаш запазени трябва да използваш TyniUmbrella, за да ресторнеш чрез запазените си SHSH. Аз бях с 4.1 днес ъпдейтнах до 4.2 през айтунс после използвах редсноу и джейлнах, а след това с ултрасноу го отключих и готово....бързо, лесно и удобно Цитирай
trackbuster Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 iPhone 3G 8GB Black 1. Ресторнах телефона с официалния iPhone1,2_4.1_8B117_Restore от Apple. 2. Изтеглих и инсталнах redsn0w_win_0.9.6b5 3. Инсталнах ultrasn0w през Cydia Телефончето тръгна без забележки! Браво на батенцето, дето постна темата! Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Много ми е интересно дали си вдигнал бейзбанда с отметка на Install iPad baseband, защото ако си, а не си уточнил, информацията ти е подвеждаща. Цитирай
turganay Публикувано Ноември 30, 2010 Публикувано Ноември 30, 2010 Преди малко ресторнах 4.2.1 с iTunes и всичко мина ок, джейлнах с redsn0w win 0.9.6b5 направих стъпките описани в стр. 2, но се появи проблем със Сидиа, имам я иконата но ми е чисто бяла, като натисна да влезна за миг отваря и веднага затваря. Къде бъркам ? Цитирай
uomoto Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Маркирай само Just boot tethered right now и пробвай. Винаги се прави тази стъпка след ребуут! Четете внимателно! Цитирай
Sisq0 Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Много ми е интересно дали си вдигнал бейзбанда с отметка на Install iPad baseband, защото ако си, а не си уточнил, информацията ти е подвеждаща. Той с 4.1 работи, там iPad-ския фърм не играе. Интересно дали Ultrasn0w 1.2 прави грижи с 4.1 - още ми стои в Сидията и не съм го ъпдейтвал. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Давай снело. Мой приятел е с 4.1 и е ъпдейтнал. Работи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.