Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MyWi - превръща iPhone в WiFi Рутер

Featured Replies

Публикувано

Логна ли се като developer в сидиа?

• Отговори 208
  • Прегледа 55.8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• И вторият метод, към който съм дал линк работи и мисля, че е по-лесен за изпълнение, по-кратък като стъпки и най-важното - работи! Днес го пробвах на новият ми iPad, защото се оказа, че милите хориц

• Жив и здрав да си johnny. Всичко работи на 6 и с новата 4.6.2 версия. Всичко което е нужно да се направи е да се изчистят всички файлове на MyWi и Rock и да се следва ръководството което си дал.

Публикувано

Мисля, че не. Кажи как да се логна като такъв.

Публикувано

Cydia/Manage - отгоре има таб Settings.

Публикувано

Качих програмата но ми иска лиценз и се рестартира след като натиска trial ...

И след рестарта на телефона пусна ли приложението на ново?

Публикувано

Cydia/Manage - отгоре има таб Settings.

След като качих statusbaricons качих MyWi и рестартирах телефона. След това пуснах приложението и натиснах Triel телефона се рестартира и сега всичко е ОК. Ако възникнат проблеми ще пиша.

Настроих картата на "Computer-to-computer network" намира MyWi но уви не пуска интернет на лаптопа ...

Публикувано

Махни я тая настройка бре, тя е за споделяне от лаптопа. Търси си телефона както търсиш рутър.

Публикувано

В Wireless Network Connection показва MyWi по този начин

opt1293371098e.jpg

Като се опитам да вляза ми изписва това

cqs1293371169j.jpg

Изпълнявам инструкциите но нет-а така и не идва :(

Явно проблема при мен е в настройките на картата ...

bfi1293373560o.jpg

Публикувано

Отдолу виждам едно хубаво BAD (On demand), а в настройките има отметка на Any available...(access point preffered) - това значи че винаги ще предпочете рутера.

Първо прекъсни връзката с рутера(направи я да се свързва ръчно, не автоматично) и после опитай. Мисля че нещо ти липсва и в настройките на майуай, не би трябвало да я виждаш като ад-хок, а като аксес пойнт.

Публикувано

klz1293395728p.png

bwy1293395743l.png

cqs1293395756t.png

Това са ми настройките на MyWi. Network to access - Any available network ли да го оставя или Access point. Махнах отметката от Automatically connect.

п.п. Прави ми впечатление, че дори когато е спряна програмата пак намира wireless network-a :mellow:

Публикувано

Намира го, защото го е запаметил като профил за свързване. Изтрий сегашния профил(като ад-хок от лаптопа), остави mywi на аксес пойнт и се свържи наново.

Публикувано

Програмата работи перфектно! Заслужава си паричките!

Публикувано

Намира го, защото го е запаметил като профил за свързване. Изтрий сегашния профил(като ад-хок от лаптопа), остави mywi на аксес пойнт и се свържи наново.

Трия сегашния профил на mywi от Preferred networks , пускам mywi и пак го намира като ад-хок . свързва се но не пуска нет .... На теб как са ти настройките на mywi ? И е крайно време да го пуснеш тоя skype :]

п.п. Кажи си настройките на wireless картата на лаптопа.

На всички стана само при мен не иска :mad: :mad:

Публикувано

Давал съм нет от mywi на над 70-80 лаптопа дето съм правил. С някои съм имал малки проблеми със свързването като например Acer и HP, но това се дължи на калпавите драйвъри дето сам си слага win7. След това сложа ли официалните си драйвъри всичко си тръгва нормално.

Също ми се е случвало лаптопа да се свърже и да има индикация че има нет а да не може една страница да отвори .

До сега останових че 2 модела wifi адаптери не се понасят много с mywi и първоначално трудно се свързват, но един път направят ли го след това нямат проблеми.

Пробвай да изтеглиш най новите драйвъри за wifi-я ти.

След това ако се кънектнеш с mywi изключи и включи няколко пъти програмата а на лаптопа се опитай да рефрешваш някоя страница докато не отпецне трансфера на интернет.

Публикувано

Лаптопа ми е модел ASUS X51R. Качих последните драйвери на wifi картата. Пускам MyWi намира го като ад-хок, конектва се (прави го за около 3-4 мин иначе се свързва за секунди) но интернeт така и не идва

Пробвай да изтеглиш най новите драйвъри за wifi-я ти.

След това ако се кънектнеш с mywi изключи и включи няколко пъти програмата а на лаптопа се опитай да рефрешваш някоя страница докато не отпецне трансфера на интернет.

Дори след тази манипулация пак не иска. Явно лаптопа ми не се разбира с MyWi...

Публикувано

Преди малко си направих Update на My-Wi до версия 4.12.5. Новото, което забелязах е "Bluetooth Tethering"

img0393jc.jpgimg0394v.jpgimg0395x.jpgimg0396xx.jpgimg0397w.jpg

Публикувано

MyWi 4.12.5

http://itunes.apple.com/linkmaker/

What's new

- Bluetooth Tethering Option Added

- Fix to stop "Not Initialized/Reboot Required" message after phone has been on for a few days.

- BETA: Added vibrate/audio on new connection option

Tnx WORTEL

Премахвате старата версия и почиствате всички остатъци с помощта на iFile. Убедете се, че имате инсталиран statusbaricons и чак тогава слагате тази версия. Тествано и работи.

Публикувано

MyWi 4.12.6

Свали

v4.12.6

- Fix for Bluetooth Tethering

- Fix for DNS (for some users)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Опитах се да кача последната версия. Права го по този начин НО като приключи инсталацията не ми дава "Finished with result code:0" ... явно не се разбира с някоя от програмите но не мога да установя точно с коя.

п.п. ако може един линк на statusbaricons

Публикувано

MyWi 4.50.20 (including OnDemand) -Full

Премахвате старата версия и изчиствате всички файлове!

Инсталирате .deb фаила чрез iFile като задължително трябва да имате пуснат нет на телефона, респринг, стартирате приложението и след това рестарт. Работи с всички джейлбрейкнати iPhones (включително 2G/3G/3GS/4) и iPad на 3.1.2)

4.50.6 Initial Release

-Added support for MyWi OnDemand

-Auto Shutoff Timer

-All new UI to make using MyWi even easier!

-Active Users now shows device names

Тествано е лично на iPhone4 - FW4.1/iPhone3G - FW3.1.3

2d9f88f14fc43dda.png

Cracked by Wortel

Публикувано

На 3GS FW 4.0.1 работи идеално. :bravo:

Публикувано

MyWi 4.50.21

- Fix for iPad UI

- Fix for iOS 4.0/4.0.1 OnDemand issue

- Fix for Wep Key entry

- Fix for uninstall error with OnDemand

f881cd52b278ba7a.png

CRACKED BY WORTEL

Публикувано

След като ъпдейтнах на 4.2.1 и джейлнах, като инсталирам МyWi тази последната кракнатата ми излезе да цъкна trial, register и още нещо цъкнах триал и искаше ребуут след и сега постоянно като я пусна иска ребуут .. Как да го оправя и кои файлове да почиста ако може да ми кажете каде се намират, че нещо не се оправям c Ifile.

Публикувано

Влизаш в iFile в Search пишеш MyWi натискаш върху Hierarchy и каквото ти излезе там го триеш и след това пак инсталираш.

Публикувано

MyWi 4.51.1 **FULL**

Fix for iOS 4.2.6 (Verizon Phone)

Инсталирате .deb фаила чрез iFile като задължително трябва да имате пуснат нет на телефона, респринг, стартирате приложението и след това рестарт. Работи с всички джейлбрейкнати iPhones (включително 2G/3G/3GS/4) и iPad на 3.1.2)

Тествано и работи!

CRACKED BY WORTEL

Публикувано

Като го инсталирам през iFile дава "Finished with result code:255" и после никъде не мога да го намеря нито като икона нито с serch-а на iFile.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.