Публикувано Ноември 30, 201015 гд 1) Инсталирайте Sublime Lock HD от Cydia (репото на BigBoss); 2) Влезте в WinterBoard и го активирайте; 3) Изключете всички останали модове на Lock Screen-а ; 4) Отворете Safari; 5) Изберете за адрес file:///Library/Themes/SublimeLockHD.theme/setup.html и го запазете в отделен таб; 6) Отидете на weather.yahoo.com и изберете град, който да се показва на локскрийна; 7) Когато адреса се зареди, копирайте последните цифри от URL (например, например за Пловдив http://weather.yahoo...lovdiv/plovdiv-838804/); 8] Отворете таба с найстройките на мода, който запазихте в точка 5; 9) Поставете копираните цифри от URL-то в полето Yahoo! Code; 10) Когато приключите с настройките натиснете Save;
Публикувано Декември 18, 201015 гд Чудесна тема, но единственото, което не разбрах как да оправя е как да махна Slide to Unlock надписа?! Опитах всичко което ми попадна като програмки в Cydiа и нищо не свърши работа.
Публикувано Януари 12, 201115 гд System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj стигаш до този файл - SpringBoard.strings.Едит и изтриваш надписа Slide to Unlock, като оставяш празно между кавичките.
Публикувано Януари 30, 201115 гд При мен се получава доста странно - след като активирам от Winterboard на lockscreen-а се зарежда черен фон с час 18:28, дата 01 март 1991 Ако вляза с iFile в папката на темата и отворя LockBackground.html там всичко е нормално - текуща дата с актуален час, градуси и т.н. ...
Публикувано Август 3, 201114 гд Много ми хареса темата, но бихте ли ми казали как да махна фона на слайдера за отключване? Махнах надписа, но остана картинката под него и не изглежда добре върху lock screen-a.
Публикувано Август 3, 201114 гд Не намерих работещ инструмент за 4.3.3, замених картинките с прозрачни и заспа. Ако на някой му потрябват ще ги кача.
Публикувано Февруари 7, 201214 гд При мен се получава доста странно - след като активирам от Winterboard на lockscreen-а се зарежда черен фон с час 18:28, дата 01 март 1991 Ако вляза с iFile в папката на темата и отворя LockBackground.html там всичко е нормално - текуща дата с актуален час, градуси и т.н. ... следвай инструкциите и не влизай през iFile трябва да си направиш bookmark
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.