Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с изтеглянетo на апликации от AppStore

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, тъй като нямам рутер вкъщи използвам Wireless ad hoc network(computer to computer),за да си пусна интернет към 3G-to от лаптопа. Свързвам се без проблем, интернет си има, отварям web страници и AppStore, но проблем се появява когато се опитам да инсталирам някаква апликация от Appstore. Oще в началото app-a замръзва в Waiting... и до там. Опитах се да влеза в акаунта си и това не става. Някой да има идея каква е причината? :crying::+1:

Публикувано

Виж си файъруола на компа - айтюнс трябва да е в изключенията.

Публикувано
  • Автор

Аз го държа на Off него и вътре Itunes си e в Exceptions, сега пробвах и изключих Нода32, но пак апликацията остана на waiting...

Публикувано

Хмм, не знам. Имаш ли NET Framework 4.0>? Tук ми накуцват познанията, но знам че е нужен, за да работят всичките екстри на тюнса.

Публикувано

iTunes никога не е изисквал, не изисква и никога няма и да изисква .Net Framework!

Публикувано
  • Автор

Хммм дам усетих го, инсталирах Нет 4.0 рестартирах и пак същото :wacko: интернет си имам, но "cannot connect to Itunes" :ph34r:

Публикувано

На компютъра ти имаш ли достъп до аппстор и аппле.ком? Преди година имах проблем с доставчика (покойния Евроком Лан) - нямах достъп до сайта на епъл, аппстор, itunes store...

Публикувано
  • Автор

Имам достъп, тегля апликации и си се логвам.

Вчера пробвах от на приятелката ми компа, тя има Виста и се получи.Преди малко направих нова ad-hoc мрежа на моя лаптоп и взе че се получи за US acounta ми, успях да изтегля и инсталирам през Appstore. След това пробвах да сменя на немския ми акаунт и до там, пак си зацепи :mellow: Може би с Xp има някакъв проблем...

Публикувано

Може би просто Appstore Deutchland не допуска връзки през network sharing devices. Когато влизаш през телефона, ползвайки ад-хок от лаптопа, машината ти се вижда точно така - network sharing device.

Говоря малко наизуст, но само това ми идва наум.

Публикувано
  • Автор

дамм проблема е с немския акаунт <_< благодаря за отговорите :+1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.