Публикувано Януари 11, 201115 гд Нещо такова стана да С не пачнатата е същата работа. Абе един jailbreak и ще има Cydia, ама не ми се занимава и без това както казах рядко я ползвам, даже хич.
Публикувано Януари 12, 201115 гд mupo тя и на мен изчезна преди време на 2G с 3.1.3 Едва ли просто изчезва. По-вероятно се е деинсталирала при някой install или uninstall от Cydia
Публикувано Януари 15, 201115 гд Ми после , ако някой има инсталиран OpenSSH си сваля cydia.deb , putty.exe ... Качва deb-a на телефона през квото му падне и през Putty го инсталира ииии има Cydia .
Публикувано Януари 25, 201115 гд Аз пък от известно време наблюдавам това съобщение. Ту се показва, ту излиза Updating Packages..., ту пак въпросната грешка. Накрая си зарежда Cydia, но грешката и удълженото време за зареждане ме дразнят леко. Нямам много добавени сорсове. Стандартните + hackulo, sinful, xsellize. Във /var/lib/dpkg/updates няма нищо. п.с. Писал съм в тази тема, а не в другата за грешките, защото съм с последната версия на Сидия дадена тук. Редактирано Януари 25, 201115 гд от Sisq0
Публикувано Януари 25, 201115 гд Рискувам да се превърне темата в "аз го имам, аз не", но при мен проблема не съществува.
Публикувано Януари 25, 201115 гд The Shaman, появява се на произволен принцип. От 5 зареждания на Сидия в 3 се появява, да речем. neol23, щом е от проблемен сорс, ще изтърпим да го оправят.
Публикувано Януари 26, 201115 гд Факана работа! Нищо не съм инсталирал или трил, а преди около час не беше болна.
Публикувано Януари 26, 201115 гд При мен днес, за около час началната страница беше в това положение. Зареди си нормално, без грешки, но началната беше бяла!
Публикувано Януари 26, 201115 гд Не е от кое да е приложение. И при мен го има проблема от днес, а не съм слагал нищо от няколко дни. Дори и в момента е така, бяло, все едно ме е флашнал някой на CS.
Публикувано Януари 26, 201115 гд Явно си прави ташак с нас. Проблема е ясен, че е при всички или поне при четворките за сега. Отново е капут.
Публикувано Януари 26, 201115 гд Ковах една четворка с 4.2.1 преди малко. При нея не еб@в@, при мен си работи
Публикувано Януари 26, 201115 гд Интересно, при мен няма проблем. Това само новата сидия ли касае, тъй като аз все още го карам със старата (и при нея всичко е ОК за сега)?
Публикувано Януари 27, 201115 гд Май само новата и само ако е на iPhone4. Юзър ейджънта няма достъп до сорс листа - грешката е в сървърите им.
Публикувано Юни 29, 201114 гд Cydia 1.1.2 by @saurik: http://cache.saurik.com/debs/cydia_1.1.2_iphoneos-arm.deb Инсталирате на своя отговорност!
Публикувано Юни 30, 201114 гд Това НЕ е официална версия на Cydia и saurik се е изказал лично по въпроса като съветва да не се инсталира ръчно, защото това е тестова версия на разработчиците. Той също споменава, че ъпдейти на cydia трябва да се правчт единствено, когато се появят в "Changes" таба.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.