Публикувано Май 8, 201411 гд Ъпдейтна ли го? На мен ми дава някаква простотия при опит за ъпдейт или нова инсталация: И това само на Вайбър!
Публикувано Май 8, 201411 гд И при мен тази грешка. През компютъра, ако пробвам да ъпдейтна в iTunes също. Успокоих се, че не е в моя телевизор проблема
Публикувано Май 8, 201411 гд Същия проблем се появи и при мен... през компютъра изписва същата грешка
Публикувано Май 8, 201411 гд За втори път. Няколко десетки номера. Изтрих го преди месец, днес се появи пак.
Публикувано Май 8, 201411 гд Не е само Вайбър. Имах подобен спам контакт в контактите си. Бароне виж и в Contacts.
Публикувано Май 8, 201411 гд Да има го, имаше го и предния път. Даже от там го изтрих, а не от Viber.
Публикувано Май 8, 201411 гд Вайбър ти ги записва и там, нали има достъп до контактите. След като веднъж синкнете контактите с вайбър(след рестор или реинстал), просто му резнете достъпа за в бъдеще и няма да пише там
Публикувано Май 9, 201411 гд А слагал ли си го някога?Това ме притеснява Въпроса е след премахване на Truecaller,какво се случва?
Публикувано Май 9, 201411 гд По снимката се вижда,че Truecaller има участие по някакъв начин!Тези които сме го слагали, шерваме един вид контактите си,може би...Viber ,а пък "гарантирано от Truecaller"?!!!
Публикувано Май 9, 201411 гд Тоя тип и аз го имах... Truecaller го качих за малко, колкото да ми види контактите деа и го затрих...
Публикувано Май 9, 201411 гд Може би на 3GS или 4. Никакъв интерес и го затрих. Това е преди толкова години, когато са били актуалния модел.
Публикувано Септември 11, 201411 гд Доживях да видя възможност за махане на sticker-и и подреждането им.
Публикувано Септември 11, 201411 гд Видеото е с много ниско качество (iPhone <=> iPhone). Тествах FaceTime със същата WiFi мрежа и резултатът е доста по-добър. Но пък е добра алтернатива, ако приятелите ни нямат FaceTime.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.