Публикувано Декември 3, 201411 гд Да, вече разбрах, че не работи на двете устройства едно временно Обаче сега продължавам да се мъча да върна хисторито
Публикувано Декември 5, 201411 гд Някой има ли идея как да оправя този проблем? Сложих апликацията след джейл и изчистване на ненужните езици с iCleaner Pro, но като стартирам Viber ми показва това при опит да сменя дефолт-фоновете: Преинсталация на актуалната версия и дори сваляне към по- ниска такава с AppCake не помогна... Редактирано Декември 5, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Декември 5, 201411 гд Ясно, че сгафих... дай идея как да го оправя, Саше. Не ми се вярваше, че и с преинсталация няма да се оправи, но уви... Редактирано Декември 5, 201411 гд от SpAwN
Публикувано Април 1, 201511 гд Вчера имаше нов ъпдейт на вайбър, след който ми се случи нещо странно. Снощи си пиша с приятелка, а съобщенията получаваха тя и още един абонат от номерата ми (кофти, нали). За пръв път ми се случва подобно нещо. Някой друг със същите симптоми? Иначе новото е:
Публикувано Април 1, 201511 гд Аааах, това би било много неприятно. За сега никой не се е оплакал, че го спамя а се налага с гаджето да водим "телефонна любов" за известно време.
Публикувано Април 1, 201511 гд Група правя само по празници. И то определени. С нетърпение чакам гласовите по WhatsApp и го разкарвам. П. П. Като се замисля сега, при наличието на толкова безплатни минути, които предлагат операторите, що не взема на всичко да пикам.
Публикувано Април 1, 201511 гд Снощи си пиша с приятелка, а съобщенията получаваха тя и още един абонат от номерата ми... Другият абонат да не е ДАНС?
Публикувано Април 1, 201511 гд Не, колега, който работи в близост до мен. Преди малко пак ми се случи и от тогава спрях да пиша. Този път шефа ми го получи.
Публикувано Април 1, 201511 гд Е просто спирате разговорите с Любовниците Луд ли си? След това преплитане се удвоиха. Обаче с един колективен иск където му е мястото може да се прибере крупна сума.
Публикувано Април 1, 201511 гд Работи ли се по отстраняване на проблема, че ми запалиха тел. Все едно аз съм разработчик да ги е*а?
Публикувано Април 1, 201511 гд Ако някой и писал на съпорта, може би, официално не видях никъде нищо. Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.