Публикувано Април 14, 201510 гд Това приложение се държи много странно. Вижда много малка част от снимките ми. Ето какво се вижда във Viber: Ето какво е през Whatsapp и всички останали: Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Април 17, 201510 гд Има ъпдейт - Подобрения за iOS 8.3 - Вече не крие текста като се пише.
Публикувано Юни 5, 201510 гд Някой има ли проблем с десктоп версията? При мен след ъпдейта преди два дни ми дава само един бял прозорец. Пробвах с чиста инсталация, но не се оправя.
Публикувано Юни 5, 201510 гд Нямам проблеми - вчера я инсталирах и в момента дори го ползвам през PC-то.
Публикувано Юли 12, 201510 гд Намери бандъл папката на вайбър и си направи със същото име. Не съм пробвал ако барнеш самото приложение на компа дали ще се инсталира после.
Публикувано Август 24, 201510 гд И една много развлекателна функция. Пишеш съобщение, пращаш и се изненадваш кой го е получил.
Публикувано Август 24, 201510 гд Тия чатове са поредния начин за реклама. Спортните сайтове и те напускаха общи чатове, където си рекламират новините.
Публикувано Септември 7, 201510 гд И една много развлекателна функция. Пишеш съобщение, пращаш и се изненадваш кой го е получил. Също и "получаваш съобщение, прочиташ го, друг човек ти пише, но ти продължаваш да получаваш в същия чат"
Публикувано Декември 17, 201510 гд Моля ви хора, много ви моля кажете как да се отърва от показването на Viber контактите в Search-a (spotlight).
Публикувано Декември 17, 201510 гд Отиваш в Settings -> General -> Spotlight Search и изключваш Viber. И всичко друго, което не ти трябва.
Публикувано Май 14, 20169 гд Здравейте на всички, имам странен проблем, който не мога да реша. Имам приятели в Америка, които като ми звънят на телефонния ми номер, звъни чрез приложението viber. Изключвам си нета и чак тогава ми звъни телефона, но като си пусна нета viber ми показва, че съм имал няколко пропуснати обаждания. Накарах ги дори да ми звъннат от домашен телефон и пак ми звъни чрез viber. Всички други входящи обаждания освен Америка са без проблем. Изтрих приложението и го инсталирах наново, ресторнах дори апарата като нов и пак същата работа.
Публикувано Май 16, 20169 гд Не се реши проблема и с тази настройка, ще си я карам така и това е . Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Май 17, 20169 гд Проблема ти може да е, ако си на Мтел, те са партньор на Viber за България и е възможно международните разговори да минават по някаква причина през платформата им. デシスラブ
Публикувано Май 17, 20169 гд Към Теленор съм, приятеля ми каза, че бил прочел в американски сайт, че като се звъни на даден номер доста често, системата им го пренасочвал чрез вайбър, не виждам логиката им.
Публикувано Май 19, 20178 гд След толкова години , най-накрая и за ios [emoji23]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Май 19, 20178 гд Лошото е, че важи само за нотификациите...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 9, 20178 гд Здравейте! Имате ли проблем от 7,5 нагоре? Аз ъпдейтнах и ми се изгубиха есички чатове, изтрих го и пак го инсталирах и сега крашва всеки път е не зарежда изобщо приложението. Пробвах да сваля 7,4 но и с нея крашва. Някой има ли решение?
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.