Публикувано Септември 9, 20178 гд Не - 7.5.1 - всичко е нормално - IOS 10.3.2 Редактирано Септември 9, 20178 гд от cvalio
Публикувано Септември 9, 20178 гд И на мен ми изтри чатовете, както и след рестарт ми дава непознат контакт(ако ми пише някой) и му трябва над минута да "захапе", че ги има в адресната книга. Нещо го наакаха яко.
Публикувано Септември 9, 20178 гд До сега съм с 7.5 и нямам проблеми. Сега ми излезе ъпдейт 7.5.1. Ще задържа за сега. Кажете ако 7.5.1 Ви фиксне проблемите!
Публикувано Септември 10, 20178 гд От ревютата в апстора много хорат се оплакват от същия проблем и май всички са с ios 9.x.x. При мен изобщо не запалва. Редактирано Септември 10, 20178 гд от blizzard
Публикувано Септември 11, 20178 гд Да! И от PC-то ме изкара вече...иска ми телефон, пиша и ми казва че нямам на телефона вибер.
Публикувано Декември 15, 20178 гд От няколко дни открих че с Viber има отново проблем. Промблема го открих, когато потърсих човек, който знач че има Viber, но той липсваше. Разгледах и видях че доста хора ги показва че нямат Viber, а те всъшност имат. На някой случвало ли се е?
Публикувано Декември 15, 20178 гд При мен дълго време не подреждаше имената по азбучен ред, а разбъркано.След последния рестор се оправи.
Публикувано Декември 15, 20178 гд преди 4 часа, baronbg написа: От няколко дни открих че с Viber има отново проблем.... Случайно да си записал номера 08хх хххххх, а не +3598хх хххххх?
Публикувано Декември 17, 20178 гд От няколко дни открих че с Viber има отново проблем. Промблема го открих, когато потърсих човек, който знач че има Viber, но той липсваше. Разгледах и видях че доста хора ги показва че нямат Viber, а те всъшност имат. На някой случвало ли се е? Аз съм с този проблем, преинсталирах и отново го има проблема! За този проблем ми сигнализира приятел, който ме попита защо съм си изтрил Райбера (Viber). [emoji298]️[emoji79][emoji298]️Sent from my iPhone X using Tapatalk
Публикувано Декември 17, 20178 гд И аз го имах с един единствен контакт, той не ме виждаше мен. Оказа се че ме е бил блокирал по някакъв начин. Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Много крашва след последния ъпдейт. Редактирано Ноември 6, 20187 гд от niksan76
Публикувано Ноември 6, 20187 гд Привет Колеги! Имам инсталиран Viber на айфона и на айпада с един номер. Естествено когато водя чат, то той се отразява и на двете устройства паралелно. От известно време забелязах, че когато изтрия даден чат от едното устройство, то той остава на другото. Преди при изтриване на даден чат от айфона, се изтриваше и от айпада и обратно, а сега остава на другото устройство. Има ли начин да настроя така устройствата, че да стане както преди, при изтриване от едното, да се изтрива и от другото?
Публикувано Март 29, 20197 гд Само за айфон, на айпада липсва опцията [emoji846]Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано Март 29, 20197 гд Може да не е налично за iPhone 4. При мен още след ъпдейта и първо пускане ми даде опция да го пробвам и си работи!
Публикувано Март 29, 20197 гд Няма и при мен, отделно умряха известяванията. Започнах да получавам съобщения едва когато го отворя. Утепляк.
Публикувано Септември 19, 20196 гд И при мен се забавят съобщенията, бета не съм качвал никога. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано Септември 19, 20196 гд Коле, мотае се с доставките на iPhone 4S(6.1.3), iPhone 5S(iOS12.1), iPhone 7(12.4), последния андрешко на Xiaomi RedMi 7 и цамцунг А50. На два рутера и два мобилни оператора. Викам, как и да го суча чепът е във вайбър.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.