Публикувано Януари 10, 201313 гд Има ли начин,да се спре звука при получаване на съобщения по Вибера... Аз не успях....
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Някой има ли идея след update na 6.1 със gevey ,viber неработи изписва ми да си влюча нотификации , а те са включени
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Вероятно не си го активирал с карта на оператора или си бързал да джейлнеш и си прецакал пуш-а.
Публикувано Февруари 15, 201313 гд Не е активиран с картата на оператора .Има ли някакъв фикс за това ?
Публикувано Февруари 18, 201313 гд И при мен след ъпдейт на 6.1 Viber не работи, иска нотификейшън при положение че е включен. А дори, още не съм го джейлнал. Извинявам се след, ресет тръгна! Редактирано Февруари 19, 201313 гд от kikimor
Публикувано Март 13, 201313 гд Има - SAM. Виж темата и инструкциите. И при моя приятелка го има проблема с подкарването на Viber Имам проблем с намирането на темата,моля за помощ.
Публикувано Май 7, 201312 гд Доста сериозен ъпдейт. Дано са оправили наистина качеството на звука. Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 7, 201312 гд Опитват се да догонват нарастващата популярност на Лайн. С тия проблеми в сигурността, едва ли ще си сложа вайбър на комп с боза.
Публикувано Май 7, 201312 гд http://viber.com/ Има изненади.... Редактирано Май 7, 201312 гд от mariankata
Публикувано Май 7, 201312 гд Сега го инсталирах и на Lion-а,само дето смс така и не идва Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Май 7, 201312 гд Иска на телефона да си с последна версия и като телефон да напишеш 3598..... - пробвах го по всякакъв начини само така стана.
Публикувано Май 10, 201312 гд Здравейте! Преди три дни си направих последната актуализация на Viber и от тогава не мога да изпращам снимки/видео. Това което ми излиза на екрана след като избера "+" и после "Photo & Video Gallery" е: "This app does not have access to your photos or videos. You can enable access in Privacy Settings." което ми е абсолютно ясно какво означава. Проблема е в тези лични настройки, които вече 3 дни не мога да открия
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.