Публикувано Декември 19, 200916 гд Има и друга екстра. Може да си направите собствена плейлиста на музиката от вашия iPod, която да звучи докато вия се състезавате :driving:
Публикувано Декември 19, 200916 гд Когато стигна до предпоследното състезание в Токио ме изхвърля от играта. Иначе е страхотна като цяло.
Публикувано Декември 19, 200916 гд На мене играта си ми лагва и това . Супер забавено върви. Ресторнах и не съм качвал нито едно приложение освен Играта и пак същата работа !
Публикувано Декември 19, 200916 гд Имаш приложения който имат много много стара версия, обнови си версийте на всички приложения и всичко ще върви бързо. (от личен опит)
Публикувано Декември 19, 200916 гд Абе човек какви приложения с много много стара версия. Правя чист рестор към 3.1.2 и не слагам никакви приложения освен играта!
Публикувано Декември 19, 200916 гд На мен играта при самото и вкл. ме изхвърля. И от двата линка на Dox пробвах а от rapidshare ми казва че сърварите са пренатоварени.
Публикувано Декември 19, 200916 гд @frihet, пробвай http://itunes.apple.com/linkmaker/ линк. Аз си я дръпнах оттам и вървеше.
Публикувано Декември 19, 200916 гд На мен играта при самото и вкл. ме изхвърля. И от двата линка на Dox пробвах а от rapidshare ми казва че сърварите са пренатоварени. Пробвай линк който ти даде, @subzer0, с него мисля че няма да имаш проблеми И аз изтеглих играта от линкът който даде @subzer0 и всичко е наред. П.С. Абе може ли някой да ми мине save от london 6-тото състезание?
Публикувано Декември 21, 200916 гд Blurry И мене ме изхрърля на пред последното състезание в Лондон,ама играи другите аз от другите почнах подобрих си рекордите и ми откючи Токио.Вече съм на world tour
Публикувано Декември 21, 200916 гд Трябва си си смениш колата и ще го вземеш. Аз цикля на дрифта на Токио
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.