Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

iPOD touch 1G,Wi-FI проблем

Featured Replies

Публикувано

Имам лек проблем който е в процес на изясняване,но реших да го споделя и тука,тьй като можете и вие да помогните(ако можете разбира се)

Та за каквао става вьпрос

iPOD touch 1G 8GB

До преди 2-3 дена си работеше добре

Проблема е свьрзан с WI-FI-а или по точно с непостоянен сигнал

Например и то забелязах че предимно вечер го прави,незнам защо точно така,тьй като през деня си има всичко,както има интернет и изведньж сигнала пада на 1 чертичка и спира трафика.Понякога както е свьрзан,гледам иконката на антената,скрива се-разкача го и после след 5сек пак се появява,но интернета пак е слаб или го няма

Друго,след като несьм го пзолвам и си влезе в sleep режим,като му дам slide to unlock,мрежата-иконката на антената-не се появява еднага ами трбява да изчакам около 10-15 сек(данеби да има някакьв режим,като не се позлва известно време и да си спира WI-FI-я?).Несьм забеялзал преди такова нещо,сигналната икона за Wi-FI-а беше си винаги там.

След рестарт на iPOD-а,сигнала е догоре за около 3-4 сек,след което се разкача и след като се свьрже,пак е на 1 чертичка

Общо взето проблема свежда до "тука има,тука няма" интернет

Сьщо така ме итересува дали някоя програма може да прави тези мизерий,имам около 5-6 инсталирани,мисля че проблема почна да се появява след инсталиране на Icy,колкото и нелогично да е,след като я иснталирах и почнах от нея да тегля разни теми-за батерия,иконка за антената и т.н. почна да се влошава-мн бавно телгеше или изобщо не отваряше страницата да се изтегли.Засега сьм изстрил Icy,но няма промяна,но несьм изстрил приложенията инсталирани от нея-като темата за 4 цвята на сигнал бара,7 цвята за батерия

На PC-то(настолно) кьдето си позлвам рутера,с кабел нета е пушка

Това което сьм нарпавил досега:

1.Рестартирах рутера-никакьв ефект

2.Restore на рутера-никакьв ефект

3.Премахнах WEP,оставих го без никаква защита и firewall-никакьв ефект

Кое смятам да направя:

1.Изчетох едно рьководство за евентуални проблеми с WI-FI сигнала,ще го пробвам довечера

2.Ще пробвам с друг рутер

3.Тьй като ползвам WI-FI на лаптоп,ще пробвам като го изключа(но и при него забелязах наченки на този ефект,което ме навява на мисьлта че може би рутера е сгафил нещо,но невиждам причина,тьй като си работеше до преди 2-3 дена,а и ефекта идва кьм вечерта,няма никой друг закачен на него освен iPOD-a и Laptop-a)

Не ми се прави цялостен restore на iPOD-а,но ако се наложи в краен случай ще пробвам и това

Ще сьм благодарен за сьвет

Публикувано
  • Автор

Мисля че проблема е разрешен,след като направих настройките от диска на рутера,по принцип няма много логика тьй като правя сьщото и през http-то му

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
Мисля че проблема е разрешен,след като направих настройките от диска на рутера,по принцип няма много логика тьй като правя сьщото и през http-то му

здрасти, дай малко повече инфо за рутера, че и аз имам подобен проблем с един D-Link DI-524

Публикувано
  • Автор

EDIMAX 6204Wg

Сега забелязах обаче,че като сложих Windows XP(преди това беше с VISTA и 7),този проблем го няма.Явно нещо с протоколите на по-новите Windows-и се шашка

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.