Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WeDict Pro езици?

Featured Replies

Публикувано

От къде мога да дръпна датски език,защото ми трябва датско-английски речник?

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

И на мен ми е интересно от къде мога да си дръпна други речници, защото темата по горе е изтрита :smile:

Публикувано
  • 5 месеца по-късно...
Публикувано

Преди време бях намерил една тема във форума за Wedict, в която имаше сорсове за добавяне на българско-английски и английско-български речници. Може ли някой да ги каже, защото търсенето ми беше безуспешно?

Публикувано

Не, защото тези сорсове вече не съществуват.... От близо повече от година.

За сметка на това в темата за WeDict Pro, a и в "Искаме apps" лично съм качвала архиви с тези 2 речника. Потърси ги, ако линковете вече не работят, пиши ми ЛС, ще ги подновя.

Публикувано

Намерих 2 речника: единия е само българо-английски-български, а другия точно ти си го качвала в темата за ''Базови приложения за пълна функционалност след джейл и ънлок''. Имам питане за този втория, като има български речник къде е? Няма опция за добавяне на такъв сред другите.

Публикувано

Ето .ipa файл със следните речници:

българо-английски

английско-български

български компютърен

български синонимен

Свали

Публикувано
Намерих 2 речника: единия е само българо-английски-български, а другия точно ти си го качвала в темата за ''Базови приложения за пълна функционалност след джейл и ънлок''. Имам питане за този втория, като има български речник къде е? Няма опция за добавяне на такъв сред другите.

Това, което си изтеглил от "Базовите" е точно същото, което Миро ти е дал. Българските речници вече са инсталирани, просто трябва да ги активираш от опциите.

Иначе съм давала в други теми и самите речници отделно, които ръчно трябва да се качат в чист WeDict след инсталацията му. Ако това искаш, и не ги откриваш, пиши ЛС.

Публикувано

Аз си ползвам тази версия и съм предоволен, абсолютно всичко си има!

http://dox.bg/files/dw?a=d48696965c

Публикувано

apodjeki, пише на речника, че има български, а къде е той? Не мога да проумея от къде се включва, след като го няма просто. Дори като отида да видя наличните такива там няма нищо.

Публикувано

[ATTACH=CONFIG]4050[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4051[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4048[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4049[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4052[/ATTACH]:tooth:

[ATTACH=CONFIG]4047[/ATTACH]

Публикувано
IMG_0002.pngIMG_0001.png Ето това е, което аз виждам и съм качил версията с български речник.
Публикувано

Очевидно – не е с инсталиран БГ. Дръпни тази с.

Публикувано

Е блъри ти казваш, че не ти излизали речниците пък не си с тази, която съм дал, сложи нея.

Публикувано

Нали точно това вече му казах.... Това не е нито от Базовите, нито от другите ми постове.

Публикувано

Грешката ми е била там,че след като съм махнал версията без е трябвало да рестартирам устройството. Благодаря и на двама ви за помоща!

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Начинаеща съм ,моля кажете ми как и от къде да си сваля българо - италиански- българо речник !

Благодаря Ви предварително

Публикувано

Направих си набързо една 2.0.1 версия (iOS 4.x)

- изтрити китайски, виетнамски и тайландски

- добавени българските речници от архива на Миро

българо-английски

английско-български

български компютърен

български синонимен

Свали

Публикувано

Браво.Полезна вещ.Аз си бях пригодил само българо-английски и английско-българските речници за тази версия.Но така вече има по-завършен вид.Мерси.

• 11 месеца по-късно...
Публикувано
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

Случайно някой да има испанско-български и обратно,че не можах да намеря ?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Направих си набързо една 2.0.1 версия (iOS 4.x)

- изтрити китайски, виетнамски и тайландски

- добавени българските речници от архива на Миро

http://itunes.apple.com/linkmaker/" target="_blank">Свали

Линка не работи... дали може да помоля за работещ?

Публикувано

Баце, във форума няма пиратски софт от доста време...

Публикувано

да знам за промените, но се надявах щом е стар да е останала някоя следа.... жалко мерси все пак ще намеря друг начин. :smile:

Публикувано

Другият начин е да седнеш на д–то си и изчетеш темите, свързани с WeDict, че да научиш как след като си свалиш приложението – да импортнеш бг речниците, които многократно давах тук, и линковете им работят!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.