Публикувано Юли 19, 200916 гд Значи проблема е следния, след толкова ползване и по-точно злополуки, които са му се случвали на телефона с абсолютно никакви последствия сега според мен безпричинно стана това. Първия ред(или част от него или някъде в тази област) и по-точно този не работи. Ще се радвам, ако има решение.
Публикувано Юли 19, 200916 гд Автор Да но не помогна, ако го ресторна дали ще се оправи, понеже отдавна не съм и се е позадръстил.
Публикувано Юли 19, 200916 гд Автор Е в крайна сметка го ъпдейтнах до 3.0, но за съжаление без ефект, тъча на това място пак не работи :cry: Значи в крайна сметка излиза, че това ограденото в червено не работи, а като натисна в синьото е все едно натискам горе бутончето + Решение да се намери, голям камък ще ми падне :confused:
Публикувано Юли 19, 200916 гд Автор Лелее това е много гадно немога да се възползвам от функцията за търсене в новия софтуер, чакам ако някой се сети нещо да пише :confused:
Публикувано Юли 20, 200916 гд Вероятно се е скапал дигитайзера. За съжаление оправията е нов дисплей.
Публикувано Юли 20, 200916 гд Автор А с този проблем за каква пара мога да го продам горе долу(има бая следи от употреба, по дисплея нищо фрапиращо и има док, усб и кутийка, само дето не е неговата 8GB e)?
Публикувано Юли 20, 200916 гд То по-добре следите от употреба да бяха по дисплея. Без това трябва да се сменя. Нов дипслей със смяната ще е около 300 лв. Значи повече 150-200 лв. трудно ще му вземеш на телефона.
Публикувано Юли 20, 200916 гд Автор То по-добре следите от употреба да бяха по дисплея. Без това трябва да се сменя. Нов дипслей със смяната ще е около 300 лв. Значи повече 150-200 лв. трудно ще му вземеш на телефона.Toчно а аз и 100лв не бих дал за този телефон да го оправя :evil:
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.