Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Въпрос за restore

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, отскоро съм с iPhone 3G с TurboSim и телефонът до колкото аз разбирам е фабрично заключен. Имам огромни ядове с тоя TurboSim и прочетох за това redSn0w ли беше, което е за версия 3.0 (аз съм с 2.2.1), обаче бая ме е страх да пробвам. Въпросът ми е, тоя Restore връща ли цялата информация в телефона ако омажа нещо? В смисъл такъв, дали ще ми върне настройките, програмките, контактите и т.н.? А пък другият въпрос е когато свържа iPhone-a с PC-то, автоматично ли се прави backup на телефона, за да мога да го restore-на после или трябва сам да го направя?

Съжалявам за малоумните въпроси и се извинявам, ако темата не е баш в правилния раздел.

Публикувано

Давай смело :). Програмите и настраойките ще се загубят. За контактите използвай това (Funambol)

Това е ръководстовото за update до 3.0.

Unlock/Jailbreak на iPhone3G(S) FW3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win)

След преминаване на 3.0 забравяш за турбошитовете.

UltraSnow

Публикувано
  • Автор

Мерси много за отговора. Имам още 1 въпрос - за unlock-ването с това ultrasn0w, трябва ли ми някаква специфична версия на baseband-a? Преди пробвах да го unlock-на software-но с въпросната програмка, обаче се оказа, че тя работи за определени версии на baseband-а и следователно убих жестоко телефона... Мерси много още веднъж!

Публикувано

Като ъпдейтнеш до 3.0 бейзбандът си става точно този, който ти трябва => няма да имаш никакви проблеми с ънлока. Само внимавай при следващи ъпдейти, тъй като рискуваш да се ъпдейтне и с бейзбенда. Това става с почти всеки нов фърмуер. Просто при следващ ъпдейт чети тук и после прави каквото искаш да правиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.