Публикувано Декември 14, 201015 гд Здрасти, купих наскоро ФЗ iPhone 4 от Мтел. Засега не съм го джейлвал....... заради тетера.... малко ми е непривично. За съжалление обаче съм на прага на Jeil независимо от проблема при рестарт на телефона. Не мога да си намеря нормален софтуер за бърза активация/деактивация на Bluetooth и WiFi. Прерових целия "магазин"..... и нищо. Елементарно е да не искам да цъкам, кат обезумял за да си активирам или деактивирам някоя от комуникациите. Дайте малко хелп ако ви се намира..... ако не ще троша панделата.
Публикувано Декември 14, 201015 гд Нямаш нужда от джейл и поради този "проблем" си склонен да го направиш??? Правилно ли разбирам??? Здрасти
Публикувано Декември 14, 201015 гд А защо трябва да ги деактивираш? Wi-Fi се изкключва като заключиш телефона, а Bluetooth се активара само като има обръщение към него. Аз никога не ги изключвам. Защо не пробваш колко по-малко ще ти държи батерията като не ги изключваш?
Публикувано Декември 15, 201015 гд Автор здрасти, всичко е плод на суеверие... не е заради батерията. Колкото повече радио комуникации включени, толкова повече рискове за "главата"... Знам, че мощността на излъчване е далеч от санитарните норми..... ама пуста насадена психоза. П.С. - колко е страшен "тетера"? Ако телефонът ми се наложи да се рестартира далеч от компютър ще стане ли неизползваем докаро не го мина пак през "сняг" или "дъжд"? Всичките ми предишни айФони нямаха този проблем и нямам никакъв опит.
Публикувано Декември 15, 201015 гд Що не вземеш да си оправиш профила белким видим каква версия ти е FW или ни просветли.
Публикувано Декември 15, 201015 гд Понеже работя тези неща - програма за активация на bluetooth/wifi през AppStore - нямало е, няма и няма и да има. На програмите е забранено (не и невъзможно) да пипат хардуерни елементи. Ако някоя програма все пак пипне - последва смъкване от AppStore, а при последващи провинения и самия разработчик си заминава от магазина...
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате