Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Екрана не иска да изгасва сам.

Featured Replies

Публикувано

телефона е 2G 8GB FW 3.0,проблема е,че като го настроя да изгасне след определено време и когато екрана е отключен и са показани иконите,екрана си изгасва,а когато е заключен,но светнат не иска да изгасне и трябва ръчно да го гася,кажете как да го оправя?

Публикувано

Кажи как да те разберем какво си написал, като всичко е едно цяло изречение и си наслагал навсякъде запетайки без интервал след тях. :confused:

Публикувано
  • Автор

Нали от настройките може да се прави след колко време да изгасне екрана и аз съм го нагласил на 2 минути.Когато на екрана са показани иконите 0df23a77d4b23c8d32d7e8d905a24137_120x90.jpg ,той изгасва автоматично след 2 минути,но когато е заключен,но светнат f589039b222cd774bb2666e67f3c2488_120x90.jpg не изгасва автоматично и трябва да го гася ръчно от копчето.Може ли да се оправи по някакъв начин?Този проблем е от вчера.

Публикувано

Абсурд е да се оправи. Взимай нов телефон. Просто няма начин да е от всички тези шарении и безмислици, които си му накичил.

Публикувано
  • Автор

Е кви шарений и безмислици :biggrin: само темата съм сменил :rolleyes:

Публикувано

Разкарай Winderboard-a...смисъл деинсталирай го...

П.С: Аз вече изобщо не ползвам Winterboard или каква да е друга подобна програма...не знам за вас, но от личен опит съм забелязал, че темите не се отразяват добре на телефона...колкото до самият Winterboard...без да съм инсталирал тема или каквото и да е било от него, просто ми забавя телефона и прави някои спекове.

Колкото по-чист е телефона, толкова по-добре.

Публикувано

Да си слагал Supreme Preferences ?

На мен то ми направи подобна магария.

Дори се наложи да инсталирам QuickLock, докато разбера.

Публикувано

И на мен ми се държеше по същия начин телефона с една тема.Проблема е в темата или в WinterBoard.

Послушаи колегите от предните постове и няма да имаш проблем.

Публикувано
  • Автор

Благодаря на cvalio,махнах Supreme Preferences и се оправи

Публикувано

Не е необходимо да го махаш. Просто не го включвай. И го ползвай само при крайна необходимост, като помни какво си включвал/изключвал с него - разгледай plist файловете му. Променя много неща. :mrgreen:

Публикувано

Ами като си цъкнал опцията е нормално. Включвате някакви опции, а после ревете, че нещо става. Боже...

Публикувано

И толкова неща му казахте на човека.

Какво пречеше с едно изре1ение да се реши проблема:

Settings > Supreme Preferences > Mobile Substrate > Lock Screen / Show For > и си нагласяш след колко секунди да ти изгасва екрана след заключване.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Същия проблем имам WinterBoard .

Нямам Supreme Preferences,имама ли приложение което да изключва автоматично,че ако търся от кое приложение се е бъгнало няма да мога много са вариантите.

Дайте идеи

Публикувано

Логично - махай темата с която си,респринг и ако не се оправи - махай борда. Ако имаш приложение с което се пипа по системните настройки - сети се къде си акал с него...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.