Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Достъп до файловата система на iPhone през USB кабела

Featured Replies

Публикувано

iFunBox v.1.3.456.471

Свали

What's New:  

Uploading Photo to Camera Roll (FW4+)
Fast Preview in Camera Roll (FW4+)
Thumbnail Preview for IPA package
Rollback to old UI style
Robust binary plist conversion

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 134
  • Прегледа 88.9k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Veselin Minchev
    Veselin Minchev

iFunBox e чудесен инструмент за трансфер и промяна на файлове на вашия iPhone, iPad и iPod Touch. До сега беше налична версия само за потребителите на Windows, но вече е налична и версия за Mаc. Все о

• iDevice manager(бившият iPhone explorer): Интерфейс на български, манипулация на смс-и, рингтонове(вкл. създаване на нови), въобще пълноценно чоплене по файловата с-ма. Работи с устройства от fw 3.1

• iSpirit е приложение за достъп до файловата система на iDevices, като имате възможност да се сържете към телефона си чрез USB или чрез Wi-Fi. Приложението има и вграден Theme Manager. Има доста приятн

Публикувано

iFunBox V1.4.477.481

Свали

What's New:

Release Notes

Batch App Installation (.ipa package)

iFunbox now provides one-stop app install,

click [ App Install ], select your ipa files and

done. No more installous

Batch App Uninstallation (.ipa package)

Backup Installed App to .ipa package

Support iPad 2

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

iSpirit е приложение за достъп до файловата система на iDevices, като имате възможност да се сържете към телефона си чрез USB или чрез Wi-Fi. Приложението има и вграден Theme Manager. Има доста приятни възможности като една от тях е инсталиране на .ipa и .deb файлове.

За да работи приложението е нужно да имате компютър с Windows с инсталирани iTunes 7.5 или по-нов, както и .NET Framework 2.0/3.0/3.5/4.0

Може да се изтегли от тук.

http://www.ithemesky.com/ispirit

Публикувано

Здравейте , интересува ме чрез phoneview мога ли да добавям музика и видео в iphone, ipod, ipad, тъй като опцията копиране на файлове от апаратите към компютъра /Mac Book/ при мене е възможна, но обратната добавяне на файлове в Music , Video не ми е активна или с две думи какъв е начина да се добавя музика и видео без да се ползва iTunes.

Публикувано

Ясно ,а да разбирам ли че чрез програмата нямам достъп до ipodapp , идеята ми беше да мога да зареждам музика и видео чрез нея без да ползвам Тюнса на различни устройства, /бихте ли ми препоръчали в такъв случай Music player който да го зареждам през Phoneview/

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,преди малко опитах да си вържа телефона с Ifunbox и с iphone explorer ,ама греда нестава показва ми че нямам Itunesmobiledevice.dll.преинсталирах тунса няколко пъти но без резултат.Някой може ли да помогне ако се е сблъсквал с подобен проблем

Публикувано

Сложи го ръчно.

iTunesMobileDevice.dll.tiff

Само ИЗТРИЙ разширението .tiff открая.

Публикувано

Благодаря много Alxx,оправих се.Изтрих от-до тунса и сложих по стара версия 10.0 и стана,нещо се бяха омазали драйварите.

Публикувано

пак омазах нещата,ъпдейтнах тунса защото старата версия не ми локализира телефона,и сега фунбокс не ми открива тел.Къде точно да поставя файла

Публикувано

Ако ти е стара версията на iFunBox я актуализирай

Публикувано

и с новата версия нестава

Публикувано

Сега идва важният въпрос: преди да ъпнеш тюнса, ъпна ли си глистата? Виж изискванията на новия тюнс първо.

Публикувано

Оправих се най накрая.Благодаря Alxx

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Колеги , ъпнах на iOS5 с хактивиран къстъм и сега пробвам да кача файлове с ifunbox.Засича ми телефона ,но ми дава достъп до някви други глупости, а не до var\ като избера "Raw file system" .Възможно ли това да е от tethered jail-a или с WinCSP ще се оправят работите.

c036bd3ceeae6f12.JPG

Публикувано

Или не си го boot-нал tethered, или нямаш afc2add (Cydia).

Това jailed, след името на телефона ти, не трябва да го има, за да ти показвa в raw file system това, което си свикнал да виждаш.

Публикувано

Буутвам с последния redsn0w 9b7 и имам сидия.Проблема не е само с iFunBox,също е положението и с iPhone Explorer и iSpirit (последните версии) :|

Публикувано

Сложи afc2add от Сидия.

Горе е написано!

Публикувано

Стана ! Мерси

Публикувано

i-FunBox v 1.6.658.564

http://dox.bg/files/dw?a=ebb85ffa2d" target="_blank">Свали

Какво ново:

File Permission Editing

File Ownership/Group Editing

SSH Terminal Console

Enhanced App Install with AppFastIn™ Tech

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

iFunBox e чудесен инструмент за трансфер и промяна на файлове на вашия iPhone, iPad и iPod Touch. До сега беше налична версия само за потребителите на Windows, но вече е налична и версия за Mаc. Все още е бета и липсват някои функции, които присъстват във версията за Windows. Изглежда, че ще бъдат вкарани, когато излезе „Prеviewtrial.

iFunbox for Mac

mainlogoz.jpg

Източник: http://ja6636.com/in...leased-for-mac/

Публикувано

Аз ползвам Total Commander + plugin T-Pot.wfx - и поне от 4 години нямам никакви грижи :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Преди няколко часа инсталирах от сидия iFile и после реших да си прехвърля няколко снимки с iFunBox и не иска и не иска.. Когато свалях iFile пишеше,че тегли още 4,5 неща да не би да е от тях..От Box-a си отварям Camera Roll и си чистя снимките, но на телефона седят...

Публикувано
Публикувано

Аз пробвах през iFile сичко си става .. има някакъв проблем с Camera Roll

Публикувано

Поясни в какво точно се изразява проблемът с фънбокс? Не виждаш файловата с-ма? Кои снимки чистиш точно - DCIM папката ли? От мерак запалих бозата да пробвам, имам и айфайл - всичко си работи.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.