Публикувано Декември 20, 201015 гд След разпродажбата на Electronic Arts, наред е Gameloft. Три дена 21 от популярните игри на компанията ще бъдат на празнична цена от $0.99. Игри за iPhone/Touch Iron Man 2 Hero of Sparta II UNO The Settlers NFL 2011 Let’s Golf 2 Shrek Kart Real Football 2011 Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles James Cameron’s Avatar The Oregon Trail Splinter Cell Conviction Prince of Persia: Warrior Within Driver Игри за iPad Splinter Cell: Conviction Let’s Golf 2 Prince of Persia: Warrior Within NFL 2011 Blokus James Cameron’s Avatar Zombie Infection
Публикувано Декември 21, 201015 гд аз вече си купих 3 от тях Prince of Persia: Warrior Within Hero of Sparta II Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles най добрите
Публикувано Декември 22, 201015 гд искам и аз да купя 3-4 приложения ама в моя тюнс ги няма... кажете ми някаква алтернатива, но искам да ми се запазят и тези, които съм си купувал от сегашния стор. Сега съм регистрирал карта Виза Електрон ( Българска )
Публикувано Декември 22, 201015 гд Автор http://bgiphone.com/topic/61-%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b5%d0%b3%d0%b8%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b2-itunes/page__view__findpost__p__80160
Публикувано Декември 22, 201015 гд Това е, че няма как да ги закупя после, ако си направя нов акаунт... това ми е мисълта. А искам да купя няколко приложения. edit: Регистрирах си ClickandBuy акаунт и като си го потвърдя ще си купя приложенията от UK стор-а, че си направих и там акаунт
Публикувано Декември 22, 201015 гд Добре де то и в UK Store ги има на разпродажба и в БГ също нещо не мога да те разбера + това и аз съм със Виза Електрон Българска карта на Пощенска банка ?
Публикувано Декември 22, 201015 гд Е то ги има, но не всички. Аз искам Driver и The Settlers като начало и след това ще кача още няколко. Но точно тези двете ги няма в БГ Стор-а.
Публикувано Декември 22, 201015 гд има ги ама не са намалени само няколко игри за сега са намалени по 0.99$ по късно пише че ще пуснат още няколко класики но не се уточняват.
Публикувано Декември 23, 201015 гд То това ясно, че не всички... говоря само за промоциите и точно тези 2 игри влизат в тази промоция, но за жалост в самия BG Store ги няма... ровя се като луд и даже нов акаунт си направих за UK Store-а, но там вече си ми излизат и засега немога да ги купя защото още не ми се е активирал ClickandBuy акаунт-а, но до 1-2 дена ще е ОК всичко и ще си ги закупя с удоволствие Но след такива промоции... как да си Jail-неш телефончето, като всичко си ти върви идеално
Публикувано Декември 23, 201015 гд Ще ги пуснат и в българския магазин. Нали знаеш, че при нас всичко става с малко по-бавни темпове. А по въпроса с джейлбрейка. За мен е важен по няколко други причини и чак след това идва възможността за ползване кракнати приложения от AppStore. Има неща от Сидия, които изключително много улесняват/разширяват функционалността на телефона.
Публикувано Декември 23, 201015 гд Това че даден телефона е jailbreak-нат не означава, че не може да се инсталира закупено от AppStore приложение!
Публикувано Декември 24, 201015 гд Напълно ми е ясно за какво иде реч... до сега с 2G-то съм бил все с jail-нат тел и никога не съм посягал към плащане на приложение, защото всичко си го имаше в installous Но сега някак си самата тръпка да следиш от 5-6 места за всекидневни безплатни промоционални приложения и закупуването на други е супер готино и зарибяващо. Ако го Jail-на надали ще платя за дадено приложение. Сега телефона си ми върши найстина достатъчната нужна работа. Иначе един iFile и други програмки с цел улесняване и човъркане по телефона си е готино, но искам да поживея малко с този адреналин Сиско прав си за игрите... ще се почака, което е супер тъпо, защото може и да я няма тогава промоцията аххаха
Публикувано Юли 22, 201114 гд •Asphalt 5 HD •Brothers In Arms® 2: Global Front HD •Hero of Sparta 2 HD •Iron Man 2 for iPad •Real Golf 2011 HD 0.99$
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.