Публикувано Юли 24, 200916 гд Приятели, имам проблем след нов ъпдейт на iTunes. Програмата не "разпознава" че телефона е включен. Не тръгва синхронизация.. Преди качването на новата версия телефона се "виждаше" от програмата, но ми нямаше в менюто филмите качени на телефона. Сега не мога и филмите да стартирам от телефона - в iPod-а се виждат, но не може да се стартират. Някакви идеи..? ( Телефона е 3G, 8GB, 3.0, джилбрейкнат, отключен)
Публикувано Юли 24, 200916 гд Напълно деинсталиране на новата версия и слагане на по-стара. То реално проблема не е от новата версия, по-скоро някои файлове са се омазали най-вероятно.
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Т.е. да дръпна от www.apple.com по-стара версия, така ли? А, ще ми позволи ли..?
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор O.K. Благодаря. Ще пробвам и ще те държа на течение.. ..дали ще стане...
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Само последно един глупав въпрос.. намирам стар версия едната е "обикновена", на другата в скоби пише ( 64-bit)... Каква е разликата и коя да избера...?
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Само за инфо... Качих от www.oldapps.com по-стара версия и вече телефона се "вижда" в програмата. Обаче имам един проблем - не ми показва sheet "Movies".... Има ли някой идея какво се случва и как да го оправя.. ..?
Публикувано Юли 24, 200916 гд Таба не е Movies, а Video и в самия таб като дадеш по-надолу има поле Movies. Ако не ти е станало ясно, има раздел с видео уроци в които е показано.
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Да..може би, не се изразих правилно. Но при мен няма таб 'Video'. Има само 'Summary', 'Info', 'Ringtones', 'Music', 'Podcasts'... Не помня това последното дали го имаше преди, но със сигурност имаше 'Video'...
Публикувано Юли 24, 200916 гд Качи едно видео през тунса и ще се появи. Или ако имаш някое видео в .avi формат го махни.На мен ми тправи такъв номер,имам ли .avi и немога да си вида нищо в ипода.
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Да го махна с iFunBox ли..? Извинявам се за глупавите въпроси, ама телефона го ползвам само като телефон ( и чат-пат да гледам някое филмче.. )..
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор А, само да те питам. Качих едно видео от iTunes Store и в Library го виждам, как да си го прехвърля в самия телефон? - пак ли с iFunBox...през iTunes нещо не мога...
Публикувано Юли 24, 200916 гд Слагаш отметка на Video/Sync movies и отметка на видеото,след това даваш Sync. И ще ти го качи.
Публикувано Юли 24, 200916 гд Автор Ама проблема ми е, че нямам таб "Video" въобще.. От там почва всичко.. Имам другите табове, но не и 'Video'.. и се чудя какво става.. ?
Публикувано Юли 24, 200916 гд Махни всички видеота от i-Funbox.Качи едно видео през итунса,но да е .mp4,и даи синк на тунса.И би трябвало да ти се появи.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.