Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

къде са филмите на телефона?

Featured Replies

Публикувано

Момчета помогнете че се побърквам, на друг комп съм и искам да кача на малкия едно филмче на iphona , обаче като искам да му дам да синронизира, айтюнса иска да ми трие тези които са на телефона, а аз искам да си ги запазя. четох из форума пише да чекна Manually manage music and videos обаче като го направя и дам apply и ми казва че ще ми затрие всичката мултимедия на телефона щото можело да синхронизира само с една библиотека. отворих с ifunbox телефона и немога да ги намеря къде са .Намерих всички снимки всички клипове който съм снимал с камерата обаче филми няма, а и в тоя funbox няма нито search нито пропъртис, та да видя поне колко е голям един фолдър.

кажете в кой фолдър са дяволските?

Публикувано

По-добре е че никой не ти е казал къде са, щото щеше да прецакаш библиотеката на телефона и iTunes щеше да те подканва да нарправиш рестор. Просто запомни че снимки, аудио и видео се качват с iTunes. Ако искаш това да го правиш от два компютъра без да се притесняваш, че ще ти се изтрие нещо трябва да ги направиш с еднакви библиотеки.

Местене на iTunes от един компютър на друг

Публикувано
  • Автор

Е защо са го усложнили толкова тия от apple?

Аз искам просто да копирам тези от телефона на компа и от там да ги сложа в тюнса и да го синхронизирам, за това исках да знам къде са. предполагам че като само ги копирам без да трия или добавям нещо, няма да се прецакам библиотеките.

А по горното немога да направя защото другия ми комп е доста далече и няма как да направя back up.

Публикувано

Писал си, че си искал да качиш на телефона, а не да свалиш от него.

Сега казваш, че си искал да ги свалиш от телефона и пак да ги синхронизираш :confused: Какъв е смисъла от тази процедура? :lol:

Видео файловете се намират където се намират и аудио файловете. (/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music) iTunes си ги преименува както си знае и си ги слага в подпапки.

П.П. От iTunes няма как да свалиш вече синхронизираните си аудио-видео файлове освен ако не си ги закупил от iTunes.

Публикувано
  • Автор

Много благодаря само там не мислех че са.

Процедурата е безмислена но itunes я прави необходима. Та имам три филма на телефона качени от комп в къщи , а сега искам да кача още един филм само че от друг комп, който няма в библиотеката си тези три филма от телефона. ако дам на itunes да синхронизира новия филм с телефона той ще ми затрие тези три в телефона, за това с ifunbox ги дърпам на новия комп , преименувам ги както са филмите с имената им за да ги знам кой кой е и ги слагам в тоя itunes та да ги има в неговата библиотека. Така като дам да синхронизира филмите itunes изтрива тези на телефона и слага тези които съм сложил в библиотеката му. по този начин си запазвам филмите от телефона за да не ми ги затрие itunes. метода е доста безмислен според мен но е единствения който мога да си представя за да се получи краиния резултат 4 филма на моя телефон. ако има по лесен метод момчета ще съм ви много благодарен да ми го кажете.

иначе стана успешно цялата хамалогия и вече имам 4 филма.

Публикувано

Ами качваш си нялкъде тоя филм дето искаш да си качиш (примерно в /var/mobile/Library/Downloads) и си го гледаш с iFile.

Като се прибереш го сваляш от телефона на компютъра (ако искаш) и си го синхронизираш с iTunes.

Публикувано
  • Автор

Чудесно , благодаря.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.