Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Що не си я качиш директно от AppStore? Безплатна е.

• Отговори 723
  • Прегледа 159.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Даже не ми е интересно да проверя. Все едно Кольо, да го върнете да кара Школник или Лястовичка. Тия които си ги спомнят, ще ме разберат.

• londongunner
    londongunner

Трия го това недоразумение !!! Майкрософт пипнат ли нещо и те като ментел майката му разкатават ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Аз си я каЧих директно от AppStore-a и нямам абсолютно никакви проблеми.

П.П.:Може човека да няма Wi-Fi и затова да си каЧва кракната.

Публикувано

Имам WI-FI и този вариант пробвах,иконата се показво започва да се инсталира ,стига докрай и зацикля.Като изключа телефона от горния бутон и пак го включа ,иконата на Skype вече я няма.

Публикувано

Аз си ъпдейтнах от старата на новата направо през iTunes-а от телефона и нямам проблеми... даже направих 9 часа нон стоп онлайн чат :) като за тест

Публикувано

Сега ще пробвам и тоя вариант да кача по-стара версия.

Публикувано
Сега ще пробвам и тоя вариант да кача по-стара версия.
Същата работа пробвах с 1.0.1. и с 1.1.0. показва ,че програмата се инсталира нормално ,но след това в телефона ми я няма.

Дали някоя от изброените програми не ми прави беля:

Rock,AppBox Pro,iFile,AnyRing,Installous,DownMan,vWallpaper,MxTube?

Публикувано

Случайно да си я скрил от Hide icons в Sbsettings?

Публикувано

Проверих и това оказа се ,че не съм.

Публикувано

А след като я инсталираш и не ти излиза иконката пробва ли да я потърсиш в Spotlight search (менюто наляво) дали ти излиза изобщо?

Публикувано

Казваш, че я изтриваш от телефона няколко пъти ?! Как точно?

Публикувано

Извинявайте момчета наложи ми се спешно да изляза.

Значи изтривам я през Ай Тюнес.А като я качвам през телефона през App Store едиствено тогава виждам иконата,но тя започва да зарежда стига до края и така замръзва.А като я търся с търсачката т.е.с Spotlight search не я намира,но в Sbsettings я има показва v.1.2.2(1.2.0.122).

Публикувано

Я опитай да инсталираш друго безплатно приложение от AppStore и виж дали то ще се инсталира.

Публикувано

Току що пробвах и свалих успешно Shazam без никакъв проблем.

Публикувано

С кой iTunes си?Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek:

Публикувано

iTunes-а ми е 9.

iTunes-а ли да преинсталирам или да направя рестор на телефона?

Публикувано
Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek:

Брато повярвай ми с тая 9-ка видях много проблеми, затова я далнгрейднах до предишната :Wink: .Вярвам, че и на теб ще ти помогне. :Wink: .

Публикувано

До сега откакто съм 9-ка ,съм свалил 100-ина приложения без никакъв проблем,едиствено с програмата Dimensions ,но тогава при самото сваляне ми изписа,че трябва да ауторизирам.А тука интересното е,че я сваля без проблем дори в Settings менюто се появява ,но на екрана я няма никъде.

Публикувано

Аз така се оправих с тюнс-а пък незнам за теб. :question:

А сигорен ли си дали си я хайднал от SBSettings :question: .Едно от двете ще да е да знаеш.

Публикувано

Не виждам какво общо ще има с коя версия на iTunes е на компютъра си при положение, че и като я инсталира от AppStore на телефона пак не му се появява иконата.

Опитай с Reset All Settings

Публикувано

E mupo златен си, като идвам до Пловдив ще ти донеса една бутилка само да кажеш каква.

И на всички останали, опитали се да помогнат за проблема ми ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !

п.п.Вече си мислех,че на iPhone му е изгоряло некое бушонче и щях да го отварям. :Wink:

Публикувано

Ти ако за една скрита иконка отваряш iphona, значи горко му! :Wink:

Публикувано

Айде, ако обичате, спазвайте правилата, и поне се опитайте да пишете на грамотен български, колкото и това явно да е над възможностите ви! Все пак има най–малкото google да ви помогне, ако толкова не знаете правописа на някоя дума! :evil:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Бях чул някъде че има програма дали skype,дали nimbuzz,дали fring ,че подрържало и видео 4ат,освен разговор?!?!някой може ли да каже нещо по темата,или това го поддържат нокийте а не iphone

Публикувано

За Nokia не съм сигурен, но iPhone със сигурност не го поддържа.

П.П. Пенчо пиши грамотно!

Публикувано

Аз имам Скайп на моят айФон 3G.Дръпнах си го от iTunes,понеже е безплатен.

Въпросът ми е,може ли да се ползва във режим Landscape,вместо в стандартният и някакъв начин да оповестява за получено съобщение?

Fring също не може нещо във режим Landscape,единствено Nimbuzz подържа вертикалният режим и дори издава звук и вибрира при входящао съобщение,обаче ми бъгва :) . Със фърм 3.0 съм.

Благодаря за вниманието.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.