Публикувано Октомври 4, 200916 гд Аз си я каЧих директно от AppStore-a и нямам абсолютно никакви проблеми. П.П.:Може човека да няма Wi-Fi и затова да си каЧва кракната.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Имам WI-FI и този вариант пробвах,иконата се показво започва да се инсталира ,стига докрай и зацикля.Като изключа телефона от горния бутон и пак го включа ,иконата на Skype вече я няма.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Аз си ъпдейтнах от старата на новата направо през iTunes-а от телефона и нямам проблеми... даже направих 9 часа нон стоп онлайн чат като за тест
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Сега ще пробвам и тоя вариант да кача по-стара версия.Същата работа пробвах с 1.0.1. и с 1.1.0. показва ,че програмата се инсталира нормално ,но след това в телефона ми я няма.Дали някоя от изброените програми не ми прави беля: Rock,AppBox Pro,iFile,AnyRing,Installous,DownMan,vWallpaper,MxTube?
Публикувано Октомври 4, 200916 гд А след като я инсталираш и не ти излиза иконката пробва ли да я потърсиш в Spotlight search (менюто наляво) дали ти излиза изобщо?
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Извинявайте момчета наложи ми се спешно да изляза. Значи изтривам я през Ай Тюнес.А като я качвам през телефона през App Store едиствено тогава виждам иконата,но тя започва да зарежда стига до края и така замръзва.А като я търся с търсачката т.е.с Spotlight search не я намира,но в Sbsettings я има показва v.1.2.2(1.2.0.122).
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Я опитай да инсталираш друго безплатно приложение от AppStore и виж дали то ще се инсталира.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд С кой iTunes си?Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek:
Публикувано Октомври 4, 200916 гд iTunes-а ми е 9. iTunes-а ли да преинсталирам или да направя рестор на телефона?
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Щом нищо не помага, тогава пробвай да преинсталираш iTunes. :ugeek: Брато повярвай ми с тая 9-ка видях много проблеми, затова я далнгрейднах до предишната .Вярвам, че и на теб ще ти помогне. .
Публикувано Октомври 4, 200916 гд До сега откакто съм 9-ка ,съм свалил 100-ина приложения без никакъв проблем,едиствено с програмата Dimensions ,но тогава при самото сваляне ми изписа,че трябва да ауторизирам.А тука интересното е,че я сваля без проблем дори в Settings менюто се появява ,но на екрана я няма никъде.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Аз така се оправих с тюнс-а пък незнам за теб. :question: А сигорен ли си дали си я хайднал от SBSettings :question: .Едно от двете ще да е да знаеш.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Не виждам какво общо ще има с коя версия на iTunes е на компютъра си при положение, че и като я инсталира от AppStore на телефона пак не му се появява иконата. Опитай с Reset All Settings
Публикувано Октомври 4, 200916 гд E mupo златен си, като идвам до Пловдив ще ти донеса една бутилка само да кажеш каква. И на всички останали, опитали се да помогнат за проблема ми ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ ! п.п.Вече си мислех,че на iPhone му е изгоряло некое бушонче и щях да го отварям.
Публикувано Октомври 4, 200916 гд Айде, ако обичате, спазвайте правилата, и поне се опитайте да пишете на грамотен български, колкото и това явно да е над възможностите ви! Все пак има най–малкото google да ви помогне, ако толкова не знаете правописа на някоя дума! :evil:
Публикувано Октомври 17, 200916 гд Бях чул някъде че има програма дали skype,дали nimbuzz,дали fring ,че подрържало и видео 4ат,освен разговор?!?!някой може ли да каже нещо по темата,или това го поддържат нокийте а не iphone
Публикувано Октомври 17, 200916 гд За Nokia не съм сигурен, но iPhone със сигурност не го поддържа. П.П. Пенчо пиши грамотно!
Публикувано Октомври 23, 200916 гд Аз имам Скайп на моят айФон 3G.Дръпнах си го от iTunes,понеже е безплатен. Въпросът ми е,може ли да се ползва във режим Landscape,вместо в стандартният и някакъв начин да оповестява за получено съобщение? Fring също не може нещо във режим Landscape,единствено Nimbuzz подържа вертикалният режим и дори издава звук и вибрира при входящао съобщение,обаче ми бъгва . Със фърм 3.0 съм. Благодаря за вниманието.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.