Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Може да е един ама на 4.0.2 е отвратителен

• Отговори 723
  • Прегледа 159.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Даже не ми е интересно да проверя. Все едно Кольо, да го върнете да кара Школник или Лястовичка. Тия които си ги спомнят, ще ме разберат.

• londongunner
    londongunner

Трия го това недоразумение !!! Майкрософт пипнат ли нещо и те като ментел майката му разкатават ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Устрoйството ми е iPod Touch, 2G, 8GB, MC,iOS 4.0,jailbreaked.В режим на мултитаск Skype при мене не работи, макар че показва че е свързан (на практика не е)! Всичко необходимо е инсталирано, но не сработва нито на чат, нито на позвъняване. На колегата с iPod Touch, 3G, 32GB и OS4.0 работи прекрасно в мултитаскинг, но неговото устройство не е jailbreak-нато.Малко ме е яд,защото това е едно от основните приложения,които ползвам и ми се искаше да може да си работи във фонов режим.

Публикувано

Peshe, като пуснеш Cydia излизат ли ти ъпдейти?

Публикувано

Излизат ми,стига да има такива! Всичко инсталирано ,което имам, ми е последните версии.Преди 10-на дни имаше и ъпдейт на "mobilesubstrate", който фиксвал неработещият в мултитаскинг "Skype".Инсталирах го, но не помогна.Само за сведение на колегата Gorgior - Nimbuzz също не работи в мултитаскинг при мен.

Публикувано

Благодаря ти Neol23!

Току що тествах "Lite" версията на IM+ от AppStore и всичко работи перфектно (имам впредвид MSN Live messengera)! За съжаление не откривам никъде"Pro" версията,която има включен и Skype.Ако е възможно да помогнеш? Съжалявам,ако сме се отклонили малко от основната тема,но все пак се търси някакво решение....

Публикувано

За решения и прочие се търси в търсачката, или на ЛС, а не се спами в чужди теми !

Публикувано

Съжалявам,няма да се повтори!

Публикувано

Здравейте.Интересува ме,дали има начин да ми преформатирате Skype и Facebook да не са в ipa а в deb файл за да мога да си ги инсталирам през iFile.Питам,защото си омазах телефона и не мога да инсталирам приложения от App Store,а всичко друго си е наред по телефона.

Публикувано
  • Автор

Съдейки по постовете ти в другата тема (знаеш коя), си мисля, че си за рестор. Действай без да се притесняваш с 4.0.2 ако наистина си с 3G.

Публикувано

Да с 3G съм 3.1.3 Бейзбенда ми е 05.12.01Не съм правил рестор до сега и се притеснявам,та за това се опитвам да си реша проблема по друг начин ;) Спирам вече.Явно трябва да се реша и да ресторвам.

Редактирано от miroslav45

Публикувано

Няма кой да ти направи .ipa на .deb. Седни и се образовай как се прави рестор, jailbreak, отключване, как се инсталират приложения от AppStore и т.н., а не да спамиш в темите.

Публикувано
  • Автор

И контактите са си в ред и мултитаскинга работи.

2upfwjp.png

Публикувано

След последния ъпдейт, за сефте може да се каже, че това добиче ми работи нормално, да не кажа дори перфектно ;)

Публикувано

И при мен се оправи. Много съм доволен ! Клавиатурата се оправи, пълната информация в профилите също ! И не забива толкова често. ;)

Публикувано

Какво не забива,като натисна чат на определен човек ми излиза хронологията на чата и след 5 6 секунди се отваря и след като съм изпратил съобщението не се вижда какво съм писал.И когато си поиска се появавя.

Публикувано

to6eto_be, проблемите все при теб бе :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,искам да помоля някой,ако може да ми изпрати или да качи линк на някоя по-стара версия на скайп (1.1;1.0.........) Преинсталирах Windows-a,но не бях свалил от iTunes версията,с която бях и така сега се наложи да сложа тази,която е в AppStore.За съжаление не мога да изтегля от там по-стара.Намерих тук един линк с няколко стари версии,но както имаше един коментар под линка-изхвърлят,тоест не може да се инсталират.Ще съм много благодарен,ако помогнете,защото новата версия доста зацепва,а с предната всичко беш ОК.Не мога да се сетя с коя точно бях,но е от 1......Благодаря ви предварително!!!!!!!!!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Skype, късат и с Nimbuzzот 31ви октомври 2010

Публикувано
  • Автор

Не бих го нарекъл потъване. Бас ловя, че едва 10% ползват Nimbuzz. А какво реване от рода на "хайде няма ли да излиза най после..." беше преди да се пръкне Skype.

Публикувано

Притесненията им са точно в това, че Нимбъз потребителите а съответно печалбата им са се вдигнали сериозно. Нимбъз предлагат и доста конкурентни условия.

Публикувано

...че какво й има на последната версия? Аз я ползвам без грижи.

Публикувано

Виждал съм на 3Gs как изхвърля директно. Дори и след рестор.

Публикувано

При мен пише:

Warning: This version of skype is only supported on unmodified iPhone OS :)

Публикувано

При всеки го пише, първия път :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.