Публикувано Март 30, 200917 гд Опитах и на телефон, който няма iPhonetic и е с US регионални настройки, но пак к*р, дори и тази, която си е от App Store.
Публикувано Март 30, 200917 гд Интерфейса е приятен, показва аватарите, абе има хляб в програмката само дето хляба малко суров ми се вижда Също зарежда супер бързо в сравнение с фринг и нимбуз
Публикувано Март 30, 200917 гд Лични впечатления: - пуснах я в Safe Mode (иначе не пожела да тръгне) - разчита кирилица и при получаване на съобщение, и при писане - hClipboard не работи в програмата - разпознава потребителските имена както са зададени в PC версията - има възможност за промени по данните в личния профил - няма landscape (очакваше се, де) - доста е бърза - много приятен интерфейс Махам тази версия и ще чакам да я пуснат в US AppStore. Надявам се да я развият бързичко и да пуснат бързи ъпдейти, поправящи най-наложителните неща. И дано сложат landscape!
Публикувано Март 30, 200917 гд Фринг също само с Wi-Fi, но след намесата на Gorby, нещата се промениха
Публикувано Март 30, 200917 гд Тони, работи безпроблемно през GPRS. Пробвах го специално (не знам защо не го писах по-горе...). Мтел карта.
Публикувано Март 30, 200917 гд Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения....
Публикувано Март 30, 200917 гд Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения.... Това едва ли някой от нас може да каже, аз успявам да пусна програмата, логвам се и има няма 10 секунди след зареждането вече съм на хоум скрин Адаме, кавкото и да сложиш все същия ******
Публикувано Март 30, 200917 гд Ми аз нямам джейлбрейк на 3.0 хаха и не мога да сложа каквото и дабило. Хмм. Жалко, че не е безплатна
Публикувано Март 30, 200917 гд Въпросът е разговорите дали работят през 3G или само текстовите съобщения.... Това едва ли някой от нас може да каже, аз успявам да пусна програмата, логвам се и има няма 10 секунди след зареждането вече съм на хоум скрин Адаме, кавкото и да сложиш все същия ****** Влез в Safe Mode и програмата работи без проблем.
Публикувано Март 30, 200917 гд доста крашва но впечатленияата са ми добри дано да бъдат фикснати малко по малко проблемите които има програмката
Публикувано Март 30, 200917 гд Да, през Safe Mode не кръшва! Хареса ми Скайпа като цяло. Съобщенията се получават бързо и при разговорите се чува добре.
Публикувано Март 30, 200917 гд при мен както и да пробвам нещо не се получава натискам иконката ... излиза ми началната картинка на програмата и веднага се затваря и нищо повече не съм видял от нея пробвах правата да сменя и пак няма успех ... пробвах 3 пъти в Safe Mode пак неще идея нямам защо ще прави така а и не е само на мен ами като чета доста народ се оплаква ама те поне са стигали до някъде а аз само картинка виждам значение от ФМ да има ... аз съм с 2.2 на 2G
Публикувано Март 30, 200917 гд Моля ви,дайте валиден линк за програмата този от ДЖОНИ е недостъпен!Благодаря! Поздравления за новият форум! :razz:
Публикувано Март 30, 200917 гд че какво му е на линка ... работи си бъди по-търпелив и малко нахален и може да стане нещо и аз докато изтегля това нещо мина малко време
Публикувано Март 30, 200917 гд Е с това си стана работата вече и процедурата със влизането в Safe Mode при мен е задължително за да ми работи скайпа благодаря на колегата Aveliky
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.