Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Мерси много ще го пробвам с Iphone И ще споделя.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 723
  • Прегледа 159.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Даже не ми е интересно да проверя. Все едно Кольо, да го върнете да кара Школник или Лястовичка. Тия които си ги спомнят, ще ме разберат.

• londongunner
    londongunner

Трия го това недоразумение !!! Майкрософт пипнат ли нещо и те като ментел майката му разкатават ! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Здравейте,имам няколко проблема с новия скайп ... Първият е,че ме слага на offline,при положение че в Settings/Go offline ми е на never.....Не мога да схвана закономерността.Един път при натискане на хоум бутона си оставам онлайн,а друг път за 10 мин. трябва да влизам наново по 5 пъти ...И вторият проблем е,че не ми отваря разговори.Излиза ми индикация за ново съобщение,но когато се опитам да го отворя ми цикли по 15 мин. и ако вземе,че го отвори ми седи празен прозорец,а като дам зареждане на хронологията,цикленето става безкрайно и накрая така и не го отваря.Демек,конумикация - невъзможна.Със старата версия нямах такива проблеми.Дали някой друг страда от същото или проблема е само в мен и има ли решение?Благодаря предварително!

Публикувано

Триеш от телефона/качваш наново.

Публикувано

:swear:

Много благодаря,получи се!Засега всичко е наред.Дано да няма проблеми.

Редактирано от Alxx®

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Надявам се админите да не се разсърдят, че споделям линк за Skype 3.0, но вече по-новите версии не поддържат ios3. А този фаил много трудно го намерих и не искам някой друг да се мъчи

Публикувано

Не се сърдиме, но го давай САМО на лс.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

5e4886d2-b89c-ad65.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Ще може ли линк за версия на софтуера 3.1.3, че тоя новия не иска да се инсталира..мерси

Публикувано

What's New in Version 3.7

- Updated chat and dialpad views

- Various bug fixes

- Stability improvements for iOS 5

Редактирано от Jorky_pld

Публикувано

Ще може ли линк за версия на софтуера 3.1.3, че тоя новия не иска да се инсталира..мерси

Сложи си IMO ;)

Публикувано

Imo си ползвам и аз. За чат е страхотно с мн добре работещ нотификейшън. Мога да кажа че почти не ползувам скайп, след като имам вайбър и нимбуз :)

Публикувано

Толкова ли е трудно да сложат един push в тоя Skype. Как очакват да стоиш онлайн цял ден като ще ти изяде батерията за нула време. Алтернативи има, но е смешно официалната версия да е толкова недомислена.

Публикувано

Е много ясно. Хората започнаха да разбират, че има и др програми освен тоя скайп.

Публикувано

Днес ми се наложи да го пусна през деня - мамата ми е*а на батерията... И като се има в предвид, че не може да получава файлове не виждам с какво е по напред от имо-то и другите алтернативи...

Оффтопик: Тоя скайп се е превърнал в пълна боза.... Днес се мъчих на един уин да го спра да стартира с ос-а ама не! Регистри, стартъп фолдери, настройки на приложението , ъпдейт, даунгрейд... Нищо не помогна освен реинсталл на бозата.... В нета хората пишат, че на някои от тях дори и след преинсталация не им се е оправил бъга с автоматичното стартиране :smile: Решението - не ползвайте скайп.

Редактирано от TUISTERa

Публикувано

Антискайп тема. И аз съм против тва приложение, като се има предвид и придобиването и от Мsoft.

Публикувано

Днес ми се наложи да го пусна през деня - мамата ми е*а на батерията... И като се има в предвид, че не може да получава файлове не виждам с какво е по напред от имо-то и другите алтернативи...

Оффтопик: Тоя скайп се е превърнал в пълна боза.... Днес се мъчих на един уин да го спра да стартира с ос-а ама не! Регистри, стартъп фолдери, настройки на приложението , ъпдейт, даунгрейд... Нищо не помогна освен реинсталл на бозата.... В нета хората пишат, че на някои от тях дори и след преинсталация не им се е оправил бъга с автоматичното стартиране :smile: Решението - не ползвайте скайп.

Start menu -> пишеш в сърча msconfig и го отваряш като администратор -> отиваш на Startup и махаш отметката на Skype -> Apply -> OK - > Restart и си готов.

Публикувано

Не смятам,че темата е антискайп :) Струва ми се доста нормална тема ... Просто вече никой не може да каже нещо хубаво за програмата :)

Людмиле - аз ти казвам, че регистри съм трил ти ми говориш за мсконфиг :) Че то там е второто място дето проверих след настройката на програмата... Ама нема - липсва :) Както казах - хората преинсталация са правили заради този бъг :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

ability to move own video preview .. какво ще рече ?

Публикувано

Толкова ли е трудно да направят програмата да работи с пуш нотификации, така че до като не я ползваш да не ти хаби батерия, но всеки да може да се свърже с теб, както е imo

Публикувано

Офф: От майкрософт са гъзари, за това на Лумиа и мре батерията, уж без причина :tooth:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте.

Аз имам следният проблем на айФон 4 със 5.0.1 и със новата версия на Скайп 4.0.30

Когато провеждам Видео разговор, аз чувам и виждам перфектно, а отсреща /на компютъра/ само ме чуват, без да ме виждат. Пробвах да сменя камерите, предна и задна, но отново няма резултат.

Ако някой има същият проблем или решение за отстраняването ще съм му много благодарен!

Приятен ден!

Публикувано

Теглиш скайп наново и реинстал? Гледам че си с джейл, може би скайп отново има проблем с мобайл субстрат.

Публикувано

Това с колко компютъра си го пробвал?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.