Публикувано Юни 11, 201411 гд Това и аз го виждам, но в Skype пише да си го свалим, а и в приложениеето пише, че е част от Skype фамилията.
Публикувано Юни 11, 201411 гд Влезте в AppStore>Updates>Purchased, напишете skype в търсене и когато се появи иконата на скайп, натиснете бутона OPEN. Ще започне ъпдейта. Успех!
Публикувано Юни 11, 201411 гд Не се получи. Ъпдейт: Получи се, но след като преди цялата процедура изтрих скайпа. Редактирано Юни 11, 201411 гд от inutero
Публикувано Юни 11, 201411 гд Значи скоро ще го пуснат щот днес не искаше да се ъпдейтне даваше, че вече не е налично.
Публикувано Юни 11, 201411 гд Някой,който е направили"ъпдейта" да провери версията на Skype! Settings/Skype/Version
Публикувано Юни 11, 201411 гд Автор Някой,който е направили"ъпдейта" да провери версията на Skype! Settings/Skype/Version На първия скрийншот я показва - 5.0.
Публикувано Юни 11, 201411 гд Това е на IOS 8 П.П. Трих го и го слагах на ново,резолтата е същия.В AppStore показва,че е 5.0,но в настройки и в приложението 4.x.x
Публикувано Юни 11, 201411 гд Автор Настройките на 5.x изглеждат по друг начин. Най-вероятно не е сложило новата версия, защото просто е свалена. С Transfer Purchases го качих и на компютъра.
Публикувано Юни 11, 201411 гд В сетингс винаги е показвало първата инсталирана след рестор версия. И да я триеш, файда няма. Има папка Saved application state(както в мак), която без джейл не е достъпна.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Добре, че мога да поживея и без тази версия известно време. Иначе не знам какво бих правил ако не мога да го ъпдейтна веднага. :|
Публикувано Юни 12, 201411 гд mмного тъпо са ч направили досущ като тази за андроида съжалявам че ъпдейтнах
Публикувано Юни 12, 201411 гд Аз съм с 4-ка и при ъпдейта не се получи. Изтрих го и по описания от "uomoto" метод, се появи новия интерфейс.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Аз изтрих старата версия след това отоворих Purchased и цъкнах да се тегли.Изписа ми грешка,излязох и иконота беше на хоумскриина тъмносива цъкнах я започна да се тегли.Това в американския магазин. Сравнително добре работи.Снощи проведох час и половина видео разговор и нямах никакви проблеми. Доста са го барнали.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Незнам при мен стана без да искам както казвах цъкнах иконата,докато беше сива и тръгна.Може и по късмет да съм нацелил някакъв бъг и затова да ме е пуснало да я изтегля.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Да, изтеглих го от Българския AppStore. После, брат ми със същата процедура го изтегли в Норвегия от тамошния стор.
Публикувано Юни 12, 201411 гд Автор Я сега пробвайте от US стора. http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=41537
Публикувано Юни 12, 201411 гд А бе хубаво, но аз вдигам и продължава да ми звъни. Май си остава бъгав.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.